Korki i zatory
Moderatorzy: Poc Vocem, Dantte
-
Krzysiek_S
17:54 305/3/640x?, a powinien być 16:54-kierunek Strusia.
A ilość pasażerów, tak dużo że ludzie stali na schodkach.
Podejrzewam że zabrała się tak cała:
Falenica,Radość, część Międzylesia ,Zerzeń,Zastów,musiało dawno nie być 521,142,147,359,702.
A z rana siostra zamiast jechać do SGGW godzine ,jechała 3,między 7:30 a 10:30.
A ilość pasażerów, tak dużo że ludzie stali na schodkach.
Podejrzewam że zabrała się tak cała:
Falenica,Radość, część Międzylesia ,Zerzeń,Zastów,musiało dawno nie być 521,142,147,359,702.
A z rana siostra zamiast jechać do SGGW godzine ,jechała 3,między 7:30 a 10:30.
- hafilip84
- Jego Gryząca Albumowość
okolo 8.20 czekalem na Polu Mokotowskim na metro w kierunku centrum okolo 6 minut... ale przynajmniej sie spodziewam jaki byl powod... przez kolejne dwie stacje sklad dalej tracil czas, bo ludzie sie wpychali do ruska... i o dziwo chyba wszyscy dali radeMeWa pisze:Metro jeździ bez zarzutów
a z kolei wczoraj wieczorem jechalem z Legionowa do dw. Gdanskiego 24 minuty... bydlowozem....
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Solaris U10 pisze:Wcieło 12/517 o 7:15, ten o 7:20 zgodnie z rozkładem. Ursus-Włochy 45 min.
O tak. Dziś korek na z Ursusa sięgał prawie przystanku Skoroszewska, gdy zwyczajnie kończy się jeszcze w okolicach Zapustnej. Ursus dodatkowo sparaliżował poranny wypadek na Warszawskiej.
Ja do szkoły dotarłem tradycyjnie w 8 minut porannym 405, które nawet nie było zbytnio śpóxnione bo tylko ok. 20 minut
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
oo tak masz racje dzidek, rano jechalem 150 ze szczesliwic, wolno jechal ale trzymal s ie wczasie popoludniu mialem wracac 157 lub 512 i wg rozkladu 157 przyjechal o czasie w kierunku szczesliwic a 512 3 min przed czasme, bo wg rozkladu jest : 30 - 157 i 33 - 512 a 30 przyjechal 157 a za nim 512 (pusty oczywiscie
)
szybciej to 512 to była poprzednia (spóźniona) brygada.djmc100 pisze:oo tak masz racje dzidek, rano jechalem 150 ze szczesliwic, wolno jechal ale trzymal s ie wczasie popoludniu mialem wracac 157 lub 512 i wg rozkladu 157 przyjechal o czasie w kierunku szczesliwic a 512 3 min przed czasme, bo wg rozkladu jest : 30 - 157 i 33 - 512 a 30 przyjechal 157 a za nim 512 (pusty oczywiscie)
No popatrzcie. Rano to nie wiem, jak było, bo wstałem o 11, ale po południu bardzo miło mnie zaskoczyło E-5. Po raz pierwszy od nie wiem jak dawna na Gocławiu wystąpiły faktycznie postoje.
A rano brat mi doniósł, że 09/E-5 miało tylko 40 minut w plecy koło 9.
A rano brat mi doniósł, że 09/E-5 miało tylko 40 minut w plecy koło 9.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
Około 19 spotkałem się z ochłapem popołudniowego szczytu. 2 razy 26 na jednym przystanku (Okopowa). W drugim oczywiście luźniej 
www.kolej.one.pl
Zachęcam do aktualizowania danych!!!
Pasażer:KM, 401, 520, 115, 173, 315 (kolejność zamierzona!)
Zachęcam do aktualizowania danych!!!
Pasażer:KM, 401, 520, 115, 173, 315 (kolejność zamierzona!)
- Bastian
- Sułtan Maroka
Ja o 19 widziałem (przy Nowoursynowskiej w stronę Natolina) dwa 143 jedno za drugim...
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
korków spowodowanych złymi warunami atmosferycznymi naszczęscie już nie ma ale za to co się dzieje na chodnikach i przejściach dla pieszych to woła o pomstę do nieba
Nasze "kochane" PiSowskie władze uważały, że po ostatnich śnieżycach nie trzeba wywozić białych zwałów śniegu zalegających na chodnikach i przystankach to teraz mieszkańcy niech sobie pływają w zabłoconych ogromnych rozlewiskach 
- Bastian
- Sułtan Maroka
Ty się do Pruszkowa przejedź, to z mety przestaniesz na Warszawę narzekać. A tam kacze macki nie sięgają... 
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow