A mozesz powiedziec co Cie to interesuje? Nie Twoja sprawa co kierowca wypisuje w karcie drogowej. Odemnie dostalbys zjebke za zapuszczanie zurawia do kabiny. Zajmij sie odrabianiem lekcji i niewsadzaj nosa w nieswoje sprawy.pawcio pisze:Nagana dla A-zmianowego kierowcy 1/188 za oszukiwanie w karcie drogowej. Zamiast o 12:46 przyjechał o 12:57. Ale w karcie wpisał przyjazd o czasie.
Wypełnianie kart drogowych - 2007
Moderatorzy: Poc Vocem, Tyrystor, TranslatorPS
Wypełnianie kart drogowych - 2007
Możesz się ode mnie odstosunkować? Żadnego żurawia nie zapuszczałem. Kartę kierowca ma na wierzchu i z siedzenia przy drzwiach znakomicie widać, co jest napisane. Nawet się nie musze do tego specjalnie wysilać.
A lekcję to sam odrób. Z zasad dobrego wychowania.
A lekcję to sam odrób. Z zasad dobrego wychowania.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
-
Jožin z bažin
- Kontakt:
Wiesz, mnie denerwuje, jak biorę zmianę gdzieś na mieście, a tu widzę wpisany przyjazd na kraniec "na 0". A w rzeczywistości przyjeżdżam -10. Dziwi mnie to, że niektórym nie chce się wpisywać rzeczywistego czasu przyjazdu... A pasażera nie powinno to interesować. Co nie oznacza, że siedząc na siedzeniu nie przeczyta się karty.705 pisze:A mozesz powiedziec co Cie to interesuje? Nie Twoja sprawa co kierowca wypisuje w karcie drogowej.
xxx
-
Jožin z bažin
- Kontakt:
1. Moich notatek nie ma na wierzchu.Hieronim pisze:A prawda jest taka, że do Twoich notatek z uczelni żaden kierowca nie zagląda. Bez względu na to, co tam wypisujesz.pawcio pisze:Możesz się ode mnie odstosunkować
2. Moje notatki służą tylko mi, a nie rozliczaniu mojej pracy przez pracodawcę.
-
Jožin z bažin
- Kontakt:
Jak jadę jako pasażer, to czytam różne rzeczy.pawcio pisze:1. Moich notatek nie ma na wierzchu.
Ale to nie Ty rozliczasz kierowcę. Co nie oznacza, że nie należy tam wpisywać rzeczywistej godziny - już wyżej uzasadniłem, dlaczego mi to przeszkadza.pawcio pisze:2. Moje notatki służą tylko mi, a nie rozliczaniu mojej pracy przez pracodawcę.
xxx
nagana(jeżeli to obiektywnie można nazwać naganą)pawcia jest bardzo nie na miejscu705 pisze:A mozesz powiedziec co Cie to interesuje? Nie Twoja sprawa co kierowca wypisuje w karcie drogowej. Odemnie dostalbys zjebke za zapuszczanie zurawia do kabiny. Zajmij sie odrabianiem lekcji i niewsadzaj nosa w nieswoje sprawy.pawcio pisze:Nagana dla A-zmianowego kierowcy 1/188 za oszukiwanie w karcie drogowej. Zamiast o 12:46 przyjechał o 12:57. Ale w karcie wpisał przyjazd o czasie.
- MeWa
- Cukiereczek
rozumiem w takim razie, że popierasz oszukiwanie?Santos pisze:nagana(jeżeli to obiektywnie można nazwać naganą)pawcia jest bardzo nie na miejscu705 pisze: A mozesz powiedziec co Cie to interesuje? Nie Twoja sprawa co kierowca wypisuje w karcie drogowej. Odemnie dostalbys zjebke za zapuszczanie zurawia do kabiny. Zajmij sie odrabianiem lekcji i niewsadzaj nosa w nieswoje sprawy.![]()
STACJA METRA "RATUSZ" POWINNA NAZYWAĆ SIĘ "PLAC BANKOWY"
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]
Santos pisze:nagana (jeżeli to obiektywnie można nazwać naganą) pawcia jest bardzo nie na miejscu
ale takiego miłośniczka to nie powinno wogóle obchodzić,czy kierowca wpisze w karte '0' czy '100'MZ pisze:Santos pisze:nagana (jeżeli to obiektywnie można nazwać naganą) pawcia jest bardzo nie na miejscuAbstrahując od słuszności lub niesłuszności tej nagany to kierowcy sami sobie w ten sposób szkodzą, bo z kart wynika, że skoro nie ma opóźnień, to czasy przejazdu są doskonale ułożone i nie trzeba w związku z tym wprowadzać żadnych korekt. No bo po co, skoro wszyscy są na 0?
- MeWa
- Cukiereczek
miłośnicy mają to do siebie, że ich interesują sprawy, o których normalny pasażer w ogóle nie ma pojęcia. I na tym to polega, czy Ci się to podoba, czy nie. No ale dalej możesz bronić kierowcę, który oszukuje.
STACJA METRA "RATUSZ" POWINNA NAZYWAĆ SIĘ "PLAC BANKOWY"
Ale moje notatki studenckie nie są podstawą jakichkolwiek rozloiczeń. Czego o notatkach kierowcy w karcie drogowej powiedzieć nie można.Hieronim pisze:Jak jadę jako pasażer, to czytam różne rzeczy.pawcio pisze:1. Moich notatek nie ma na wierzchu.Ale to nie Ty rozliczasz kierowcę. Co nie oznacza, że nie należy tam wpisywać rzeczywistej godziny - już wyżej uzasadniłem, dlaczego mi to przeszkadza.pawcio pisze:2. Moje notatki służą tylko mi, a nie rozliczaniu mojej pracy przez pracodawcę.
A to z powodu? Przecież to oszustwo.Santos pisze:nagana(jeżeli to obiektywnie można nazwać naganą)pawcia jest bardzo nie na miejscu