Zmiany obsługowe - kwiecień 2007
Moderatorzy: Poc Vocem, Tyrystor, TranslatorPS
zawsze może spróbować szczęściamaciek8610 pisze:No to jeśli teraz zobaczę sztywniaka na E-2 pójdę osobiście do dyspozytorów R7 i zrobię z nimi porządek. R7 dostała i dostanie więcej Su18 więc nie będzie już wykręcania się że brak przegubów.
ITS A 218 pisze:R7 dostało nowe SU18 więc może będą one między innymi skierowane planowo na 186 od jutra.dzidek pisze:Już teraz w DP ZTM nakazuje wysyłanie wyłącznie Ikarusów 280 lub SU18 więc jeśli w DS również pojawi się zakaz wysyłania sztywniaków to i tak różnicy nie odczujemy
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
I co z tegoITS A 218 pisze:Na M4/186 był SU18 #8224.
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Ile razy jeszcze to napiszeszITS A 218 pisze:R6Santos pisze: R6 : 5,8
R7 : 1,6,7,10,M4
ITS: 2,3,9,111, 5, 8
R7M4, 6, 7, 10
ITS2, 3, 9, 11
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
Albert Camus-"Dżuma"
Od kwietnia PKS Grodzisk przejmuje linie w ramach nowej umowy z południowej części Warszawy. Do czasu, gdy przybędą Scanie, będzie je obsługiwał dotychczasowymi jelczami.
[ Dodano: 2007-04-01, 23:39 ]
A właśnie się miałem zapytać, co z PKS-em, bo w północnej części Warszawy (m.in. na Bielanach) pozostało po nim tylko wspomnienie...
[ Dodano: 2007-04-01, 23:39 ]
A właśnie się miałem zapytać, co z PKS-em, bo w północnej części Warszawy (m.in. na Bielanach) pozostało po nim tylko wspomnienie...
-
Robert 514
to dlatego zniknął ostatni kurs (ok. 23.35) zjazdowy 173 ze Starej Miłosnej na Ostrobramskągoral pisze:Widziałem przed chwilą A520 na 3/173.
Wie ktoś o co z tym chodzi? Grodzisk dostał tu linię czy to jakiś Prima Aprilis?
pozatym całkiem porąbało ludzi z ZTMu przez cała Warszawę na zajezdnie ma zjeżdzać ???
pozatym nie wydaje mi sie zeby Wesoła i Stara Miłosna były tymi częściami Warszawy na które podpisali umowę