Podbijamy stawkę, co? Nie jest jakaś dramatyczna odległość, byle to zaplanować jakoś "z głową" i nie trafić na jakieś piaszczyste drogi tak, jak można trafić np. w Puszczy Kampinoskiej. Tamtych terenów jeśli chodzi o rower to w ogóle nie znam.jasiu pisze:ew. zamiast Zalesia Grn. coś dalszego (Ustanówek, Czachówek Płd)
Rower...
Moderatorzy: Tyrystor, Szeregowy_Równoległy
15/12/2005-12/7/2019
Do Jeziórka (obok Ustanówka) można bez problemu dojechać asfaltem (po trasie Roj-busa), a kawałek dalej leży Czachówek i tam też jest droga bitumiczna. Prznajmiej tak mówi http://www.mapa.szukacz.pl
tu sprzedają taki:hafilip84 pisze:A ja bardziej technicznie: kilka lat temu bardzo popularne były ramy ze stopu stali zawierającego chrom i molibden (oznaczane były CroMo lub Cr-Mo)... Teraz przymierzam się do nowego roweru i chciałem kupić ramę z tego samego materiału, ale już prawie nie ma takich w katalogach... Ktoś wie co się z nimi stało?
http://www.allegro.pl/item180291359_whe ... ocja_.html
ale to jest sprzed paru sezonów, bo mam identyczny
- Bastian
- Sułtan Maroka
Dyskusja o lodach poszła sobie obok 
viewtopic.php?t=4111
viewtopic.php?t=4111
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Cześć tej trasy robiłem w zeszłym roku (odcinek ze wspomnianego mostu w Orzechowie - jakaśtam droga do Studzianek Nowych, używałem tej drogi jako dojazdu do linii kolejowej do Nasielska) - jest trochę śladów pokolejowych m.in. dwa dawne wiadukty i budynki pokolejowe k. Wójtostwa. Sama trasa na tym odcinku jest sympatyczna i prosta - ruch bardzo mały, droga ubita, mało piachu itd.
[ ... ::: Mądry głupiemu ustępuje... i dlatego ten świat tak wygląda ::: ... ]
- R-9 Chełmska
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Słuszna koncepcja.jasiu pisze:to może jeszcze śladami EKD Włochy-Warszawa? Tyle, że to już raczej bez rowerów;P
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel