juz nie przesadzajmaciek8610 pisze:Znając R-7 i upodobania dyspozytorów będą tam śmigały sztywniakiColony pisze:Z Twojego punktu widzenia Markerze to wolałbym widywać nowe solarki 18-stki na 171 niż wysłużone odkurzacze.
Zmiany obsługowe - maj 2007
Moderatorzy: Poc Vocem, Tyrystor, TranslatorPS
A co w takim razie się dzieje z 186 i E-2?Santos pisze:poza tym 171 to linia na brygady megapojemne i deskorolki tu nie będą miały wstępuno chyba,że w razie awarii itp
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
I tak powinno być na E-2 i 186. Zresztą co to za inne prawaSantos pisze: Poza tym 171 to jest taka linią jak 175,192,189,519,709 na R7,gdzie deskorolki są bardzo rzadkim widokiem
M1 6 33 112 171 181 184 523 E-2 701
Od dobrego roku, jeździ tam tylko i wyłącznie wielbłąd. O ile dobrze pamiętam sztywniaki jeździły przez chwilę. Wtedy kiedy R-10 weszła na tę linię.pawcio pisze:Obecnie tak. Jedyna brygada, na której się nogą pojawić, to 3/171, ale R-10 dużo rzadziej niż R-7 wypuszcza wozy niezgodnie z zaleceniami.
M1 6 33 112 171 181 184 523 E-2 701
Nie linie się liczą, a brygady. A różnica wynosi tylko 10 brygad (83-93). Nie wierzę, że na Woronicza nie ma 93 sprawnych SU18 oraz przegubowych Ikarusów.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Na 519 faktycznie dawno nie widziałem SU15, natomiast na 189 nie dalej jak dziś rano. A z obiema liniami mam codziennie do czynieniaSantos pisze:o(...)189,519 na R7,gdzie deskorolki są bardzo rzadkim widokiem
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
To jak R7 nie potrafi utrzymać na chodzie SU18, to co by się działo, gdybyście mieli tyle Ikarusów automatów z lat 92-95 co ma StalowaSantos pisze:to uwierzpawcio pisze:Nie wierzę, że na Woronicza nie ma 93 sprawnych SU18 oraz przegubowych Ikarusów.![]()
Odwagą nie jest bycie takim jak inni - odwagą jest bycie sobą
- Bastian
- Sułtan Maroka
Poza tym przypominam, że wtedy nie było w Centrum 507.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow