Jarmark Europa na wieki wiekĂłw
Moderatorzy: Poc Vocem, Dantte
Piotrek pisze:Mimo wszystko najlepsza lokalizacja dla mnie to ta Kozia Górka... W sumie nie daleko stacja, jakąś porządną drogę by zrobili, a przynajmniej syfek ten zniknął by z zasięgu oczu. Boje się, że wsadzanie tego wielkiego bazaru koło dworca wschodniego, jeszcze bardziej zaszkodzi mu, niż pomoże.
Ale tam nawet chyba przejść nie można od Olszynki do Dudziarskiej. Jak był program w TV o blokach, to podali, że trzeba iść na około (tak jak ten łuk torów prowadzi) bo sokiści łapią.Piotrek pisze:Mimo wszystko najlepsza lokalizacja dla mnie to ta Kozia Górka... W sumie nie daleko stacja, jakąś porządną drogę by zrobili, a przynajmniej syfek ten zniknął by z zasięgu oczu. Boje się, że wsadzanie tego wielkiego bazaru koło dworca wschodniego, jeszcze bardziej zaszkodzi mu, niż pomoże. No ale zobaczymy.
Być może, dlatego na pewno musiałaby powstać tam jakaś droga. Wtedy można będzie nawet jakiś autobus tak skierować i będzie ok.TGM pisze:Ale tam nawet chyba przejść nie można od Olszynki do Dudziarskiej.
No na pewno będą za tą lokalizacją optować, tylko, że ta lokalizacja mam nadzieję nie będzie optować za nimiMZ pisze:ale przypuszczam, że kupcy będą zdecydowanie optować za Dworcem Wschodnim. Ta lokalizacja jest najbliżej dotychczasowej i ma bardzo dobry dojazd koleją, autobusami i tramwajami.
Kasta pianistów
Pozdrawiam, Szafran.
Pozdrawiam, Szafran.
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
A we Włochach-tam gdzie jest planowana ew. lokalizacja bazaru budowane jest właśnie osiedle i dodatkowo mamy tam rezerwę pod NowoLazurową 
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Tylko gdzie? Kozia Górka jest w miarę optymalna... Dudziarska, a właściwie tamte bloki się idealnie wpasują w krajobraz...Piotrek pisze:ew. Kozia Górka, choć też bym dalej to wywaliłFikander pisze:Proponowałbym Tbilisi albo Ułan-Bator...
S4 | R8 | R90 | RE8 | RE90 || 10 | 11 | 36 || 105 | 136 | 167 | 178 | 184 | 186 | 414 | 523 | N43
Rzobić im jakąś drogę, puścić z dwa autobusy o dobrej częstotliwości, czyli krótkiej trasie (np. do Dw. Wsch. ) i już, niech se handlują czym chcą. 
"Pociąg zawsze dojedzie"
Paweł Ney
Jakoś tak wyszło, że czestotliwość kursowania mojej linii na tym forum zmniejszyła sie
To tylko efekt uboczny.
Zły chłopiec i troll pozdrawia
Paweł Ney
Jakoś tak wyszło, że czestotliwość kursowania mojej linii na tym forum zmniejszyła sie
Zły chłopiec i troll pozdrawia
Trochę miejsca jeszcze tam jest. Ale to by była czysta prowizorka, tyle że z dobrym dojazdem. PKP Ursus Pn. już dziś straszy niczym Stadion X-LeciaR-11 Kleszczowa pisze:A we Włochach-tam gdzie jest planowana ew. lokalizacja bazaru budowane jest właśnie osiedle i dodatkowo mamy tam rezerwę pod NowoLazurową
www.kolej.one.pl
Zachęcam do aktualizowania danych!!!
Pasażer:KM, 401, 520, 115, 173, 315 (kolejność zamierzona!)
Zachęcam do aktualizowania danych!!!
Pasażer:KM, 401, 520, 115, 173, 315 (kolejność zamierzona!)