Plany i marzenia

Moderatorzy: Wiliam, Szeregowy_Równoległy

Awatar użytkownika
Bastian
Sułtan Maroka

Post autor: Bastian » 07 lut 2006, 23:49

5291 pisze:życie takie, żeby na moim pogrzebie było sporo ludzi i to nie z chęci upewnienia się, czy aby na pewno zszedłem...
Ładne! :-D
5291 pisze:dopóki marzymy - mamy w sobie coś z dziecka.
Oj, tak... :)
Honi soit qui mal y pense... Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow

Awatar użytkownika
Rybiszcze
(Fischlein)

Post autor: Rybiszcze » 08 lut 2006, 17:30

A ja widzę, że nici z moich marzeń... :(
Nie ma mnie...

Awatar użytkownika
Bastian
Sułtan Maroka

Post autor: Bastian » 08 lut 2006, 19:25

:(
Honi soit qui mal y pense... Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow

Awatar użytkownika
levar
Kontakt:

Post autor: levar » 09 lut 2006, 4:27

Proboszcz pisze:Ja zamierzam zrobić prawo jazdy kat. (...) D i przez 44 lata pracować w MZA jako kierowca autobusu oddziału R10 "OSTROBRAMSKA".
No to mam podobne plany :-D Tyle tylko, że niekoniecznie na Ostrobramskiej (pewnie na Woronicza bo to w tej chwili ulubiona zajezdnia MZA :-D ). Poza tym, nie wiem czy wada wzroku nie zdyskwalifukuje mnie na to prawo jazdy :-?
A czemu chcesz pracować akurat przez 44 lata? :o

Awatar użytkownika
Proboszcz

Post autor: Proboszcz » 10 lut 2006, 10:56

levar pisze: Poza tym, nie wiem czy wada wzroku nie zdyskwalifukuje mnie na to prawo jazdy
Nie no, według mnie nie powinna...Naprawdę jest dużo kierowców autobusów mających okulary...
levar pisze:A czemu chcesz pracować akurat przez 44 lata?
No bo akurat od 21 roku życia do emerytury (65 lat) :-D Chyba, że potem jeszcze wyrażą zgodę na jazdę emerytowi :P

Awatar użytkownika
Gronostaj

Post autor: Gronostaj » 10 lut 2006, 13:52

(treść usunięta przez autora)

Awatar użytkownika
levar
Kontakt:

Post autor: levar » 11 lut 2006, 1:49

Proboszcz pisze:Nie no, według mnie nie powinna...Naprawdę jest dużo kierowców autobusów mających okulary...
Tak, ale ja mam zeza :roll: , a to rzekomo dyskwalifikuje z kat. D. Tak na marginesie to ja w okularach bardzo dobrze widzę, a zeza w ogóle nie odczuwam (żeby sobie ktoś nie pomyslał, że oczy mi się rozbiegają w 3 strony :P )...

Awatar użytkownika
Proboszcz

Post autor: Proboszcz » 11 lut 2006, 10:58

Ale to jakiegoś niezauważalnego masz tego zeza, bo ja go 26.12 na 2/Ex nie zauważyłem... :P

Awatar użytkownika
Nordyk110

Post autor: Nordyk110 » 11 lut 2006, 21:36

levar pisze:
Proboszcz pisze:Nie no, według mnie nie powinna...Naprawdę jest dużo kierowców autobusów mających okulary...
Tak, ale ja mam zeza :roll: , a to rzekomo dyskwalifikuje z kat. D. Tak na marginesie to ja w okularach bardzo dobrze widzę, a zeza w ogóle nie odczuwam (żeby sobie ktoś nie pomyslał, że oczy mi się rozbiegają w 3 strony :P )...
Jeśli masz zeza to sprawdż to jak najszybciej w jakiejś dobrej ,prywatnej [takie czasy] klinice okulistycznej.Takie rzeczy leczą teraz raczej bez problemów .
Masz najlepszy wiek żeby to teraz zrobić.
Powodzenia
Przegubowce ,to sól tej ziemi .

dzidek

Post autor: dzidek » 12 lut 2006, 0:28

chciałbym poradzić sobie ze zdaniem prawka na kat B , spędzić najbliższe wakacje tak jak sobie to planuję i jak najszybciej zdać kat D poczym na Kleszczu dostać pewną osobę za patrona a później własny grafik z liniami kluczącymi m.in. po Ursusie , Włochach i Ochocie ;)

Awatar użytkownika
levar
Kontakt:

Post autor: levar » 12 lut 2006, 3:33

Proboszcz pisze:Ale to jakiegoś niezauważalnego masz tego zeza, bo ja go 26.12 na 2/Ex nie zauważyłem... :P
No oczywiście, że mój zez jest niezauważalny :lol: Ostatnio okulistka nie mogła się dopatrzeć, które oko zezuje, więc zawołała kolegę okulistę:
- Ty, Paweł, które oko zezuje :shock: :?:
- Yyyy... chyba lewe... ale nie jestem pewien :lol:
W efekcie na zaświadczeniu do wojska napisała "zez zbieżny naprzemienny", cokolwiek ma to oznaczać. :wink:
Jeśli zaś chodzi o wyleczenie tego, to teoretycznie możliwa jest operacja, ale operacje na oczach są ponoć bardzo ryzykowne (a pisać eposów nie umiem więc Homerem nie chciałbym zostać [-X ).
W najbliższym czasie zamierzam skonsultować się z lekarzem przychodni MZA.

Awatar użytkownika
Kleszczu
Stoi... Sofista?
Kontakt:

Post autor: Kleszczu » 12 lut 2006, 11:55

dzidek pisze:chciałbym poradzić sobie ze zdaniem prawka na kat B
Ja też [-o< ....a egzamin zbliza się wielkimi krokami 8-[
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"

"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel

Awatar użytkownika
Proboszcz

Post autor: Proboszcz » 12 lut 2006, 15:42

Z tym nie powinieneś mieć problemów, bo przecież umiesz już jeździć pojazdami silnikowymi 8-)

dzidek

Post autor: dzidek » 12 lut 2006, 22:05

Proboszcz pisze:
Z tym nie powinieneś mieć problemów, bo przecież umiesz już jeździć pojazdami silnikowymi 8-)
a na kategorię D zarówno Ty jak i ja również nie powinniśmy mieć ogromnych problemów ;) Naszczęście jakąś praktykę w tej dziedzinie również mamy :-$ :P

Awatar użytkownika
Proboszcz

Post autor: Proboszcz » 12 lut 2006, 22:18

dzidek pisze:
Proboszcz pisze:Z tym nie powinieneś mieć problemów, bo przecież umiesz już jeździć pojazdami silnikowymi 8-)
a na kategorię D zarówno Ty jak i ja również nie powinniśmy mieć ogromnych problemów ;) Naszczęście jakąś praktykę w tej dziedzinie również mamy :-$ :P
Z kategorią D tym bardziej nie powinniśmy mieć problemów. Już teraz bez problemu moglibyśmy zdać egzamin praktyczny 8-)

ODPOWIEDZ