levar pisze:Śniło mi się, że oglądałem transmisję TV i chruścik jako koszykarz próbował zrobić wsad do kosza.
Sny...
Moderatorzy: Wiliam, Szeregowy_Równoległy
Ja miałem dzisiaj strasznie dziwny sen. Śniło mi się, że Solarisy u12 na wyświetlaczach miały inne oznaczenie linii niż powinny mieć (ale na tablicach bocznych normalne) i każda linia odpowiadała danej linii na wyświetlaczu, gdyż tak było z każdym SU12, oprócz 1501 na którym widniało 135 Olszynka (ogromny zbieg okoliczności, gdyż wczoraj jechałem tym samym busem na tej samej linii) Np. regułą było że jak na wyświetlaczu jest "23 Wiatraczna" to tak naprawdę było to 301. Jeszcze kiedyś miałem podobnie dziwny sen. Śniło mi się że pewien SU15 miał silnik Ikara lewara. Nie wiem czemu miewam takie sny, gdyż Solaris to moja ulubiona marka
Miałem dziś dziwny sen
Wracałem z Bielan 156, czekam pod wiaduktem na niego, i patrzę-z góry, zamiast zwykłego Mana (który jest wpisany oczywiście jako niskopodłogowy) przyjechało... Jakiś dziwny autobus, nie pamiętam jaki był... Nie miał żadnego numeru, a na wyświetlaczu, dziwną mozaiką było napisane normalnie 156 i trochę wyżej HUTA. Bez trasy zmienionej. Decha boczna była włożona w okno. Brzegi drzwi miał białe, a rurki powykręcane. Najpierw pomyślałem sobie: IKARUS 417! Ale to był jakiś inny model, bardziej nowoczesny. Spytałem się kierowcy, jaki to autobus, a on szyderczo odpowiedział, że skąd ma wiedzieć, teraz to MZA to jedna wielka zagadka... Później okazało się, że ma numer... 7532
oraz, że jest to jakiś prototyp z lat 2001-2003 Ikarusa 417.90 (lol) Porobiłem mu trochę zdjęć, wysiadłem...
I czekałem na 104. Podjeżdża następne dziwadło... Solaris U10 V #11. Jaki był ohydny... Tak jak wszystkie Solarisy, z jakąś powykrzywianą gębą, silnik miał głośny, jak Jelcz, pierwsze drzwi otwierały się do środka, jak inne zresztą. Siedzenia były z cegieł zrobione (
), a dzwonek miał "UWAGA! DRZWI ZAMYKAJĄ SIĘ!" Po zamieknięciu drzwi usłyszałem wielkie PSS! Wysiadając słyszałem, jak kierowca klnął na wóz. Powiedział "Prawie jak autobus XXI w. prawie robi wielką różnicę..." I się obudziłem  ](*,)](./images/smilies/eusa_wall.gif)
I czekałem na 104. Podjeżdża następne dziwadło... Solaris U10 V #11. Jaki był ohydny... Tak jak wszystkie Solarisy, z jakąś powykrzywianą gębą, silnik miał głośny, jak Jelcz, pierwsze drzwi otwierały się do środka, jak inne zresztą. Siedzenia były z cegieł zrobione (
Ja miałem kiedyś coś podobnegobruno pisze:Ja miałem dzisiaj strasznie dziwny sen. Śniło mi się, że Solarisy u12 na wyświetlaczach miały inne oznaczenie linii niż powinny mieć (ale na tablicach bocznych normalne) i każda linia odpowiadała danej linii na wyświetlaczu, gdyż tak było z każdym SU12, oprócz 1501 na którym widniało 135 Olszynka (ogromny zbieg okoliczności, gdyż wczoraj jechałem tym samym busem na tej samej linii) Np. regułą było że jak na wyświetlaczu jest "23 Wiatraczna" to tak naprawdę było to 301. Jeszcze kiedyś miałem podobnie dziwny sen. Śniło mi się że pewien SU15 miał silnik Ikara lewara. Nie wiem czemu miewam takie sny, gdyż Solaris to moja ulubiona marka
We śnie:
Wysiadam z MANa na 169 (jadąc ze szkoły), za MANem podstawia się 5/127
Później na jawie
Wysiadam z MANa na 169 (jadąc ze szkoły), za MANem podstawia się 5/127
Co ciekawe sytuacja była na jawie była identyczna jak we śnie
Dziś miałem sen...
Wsiadłem do pociągu Kolei Mazowiecki by odbyć podróż do Siedlec. Wysiadłem w Mińsku Mazowieckim. Chciałem pofocić parę busów ale akurat był taki rozkład, że jeździły co 2-3h linie i trudno było złapać. No cóż więc postanowiłem wrócić do stolicy, ale wsiadłem do szynobusu Kolei do... Serocka. Stamtąd chciałem jakimś pociągiem wrócić do stolicy, ale wróciłem jakimś prywaciarzem...
Kolejny dzisiejszy sen. Wchodzę na forum a tu mam 9 ostrzeżeń. 6 od Fikandra za offtopic w temacie "Błąd na forum", 2 od pawcia za porównywanie zajezdni Wola do zajezdni Woronicza w temacie "Zmiany od maja", a 1 od Tm-a za spam na Wolne Chwile...
Wsiadłem do pociągu Kolei Mazowiecki by odbyć podróż do Siedlec. Wysiadłem w Mińsku Mazowieckim. Chciałem pofocić parę busów ale akurat był taki rozkład, że jeździły co 2-3h linie i trudno było złapać. No cóż więc postanowiłem wrócić do stolicy, ale wsiadłem do szynobusu Kolei do... Serocka. Stamtąd chciałem jakimś pociągiem wrócić do stolicy, ale wróciłem jakimś prywaciarzem...
Kolejny dzisiejszy sen. Wchodzę na forum a tu mam 9 ostrzeżeń. 6 od Fikandra za offtopic w temacie "Błąd na forum", 2 od pawcia za porównywanie zajezdni Wola do zajezdni Woronicza w temacie "Zmiany od maja", a 1 od Tm-a za spam na Wolne Chwile...
O to ja opowiem swój. Przyśniło mi się to na początku maja. Jechałem solarisem 87xx oczywiście oprócz mnie przy kabinie stał R-9 Chełmska i Gronostaj a za kierownicą Prawie Mąż. Byliśmy chyba na ulicy Słowackiego prawdopodobnie jechaliśmy na linii 116 i w pewnym momencie zobaczyliśmy wypadek z udziałem jakiegoś stalowego Mana. Zatrzymaliśmy się i nagle sen się urwał. Koniec 
M1 6 33 112 171 181 184 523 E-2 701
Hahaha
Dzisiaj mi się śniła śmieszna rzecz. Otóż na NM poznałem jakiegoś zbuntowanego dzieciaka (sięgał mi do szyi, ile lat miał-nie wiem), który tylko paplał, jaki to 5254 (
) jest cool i extra. I powiedział mi, żebym zgadł, jaki ma szyfr do wejścia na klatkę. Głowiłem się, głowiłem... On powiedział mi pierwszą literkę. Od razu krzyknąłem 5254. Większość obok zgromadzonych (było to na Bankowym) pytało się gdzie, niektórzy wyjmowali aparat. Później sobie poszedłem, jechałem E, D... Wysiadam, a on na mnie czeka. Pierwsze pytanie: ulubiony Ikarus 280.26. Ja mówię, że 2660... Ulubiony Ikarus 260.02... Ja mówię, że 210... Ulubiony Ikarus 280.37... Ja mówię że 5291... A on na to, że mam mówić, że 5254, bo jak nie, to go wywalą z KM5254 (klubu miłośników 5254
). Dobra. Mówiłem, że 280.37 najlepszy 5254, a 260.73 (chyba-ten z płatowymi drzwiami) to 623. Później zadał mi pytanie o jego PIN do telefonu. Powiedziałem, że 5254. Pierwsze pytanie: skąd wiedziałeś?

2 3 4 5 6 7 8 9
10 11 12
13 14
15 17
10 11 12
13 14
15 17