ja się w tym roku na kurs zapisuje w wakacjeR-11 Kleszczowa pisze:Ja teżdzidek pisze:chciałbym poradzić sobie ze zdaniem prawka na kat B....a egzamin zbliza się wielkimi krokami
![]()
Plany i marzenia
Moderatorzy: Wiliam, Szeregowy_Równoległy
-
Jožin z bažin
- Kontakt:
Tu: http://www.abc.com.pl/serwis/du/2004/0015.htm znajdziesz dokładne wymagania zdrowotne na poszczególne kategorie prawa jazdy. W przypadku kat. D dochodzi do tego badanie psychologiczne (tzw. "psychotechnika"), którego zasady są opisane pewnie gdzie indziej, ale nie chciało mi się szukać.levar pisze:Tak, ale ja mam zeza, a to rzekomo dyskwalifikuje z kat. D. Tak na marginesie to ja w okularach bardzo dobrze widzę, a zeza w ogóle nie odczuwam (żeby sobie ktoś nie pomyslał, że oczy mi się rozbiegają w 3 strony
)...
W trakcie badań Twoja książeczka wojskowa będzie akurat przeglądana dokładnie.levar pisze:W efekcie na zaświadczeniu do wojska napisała "zez zbieżny naprzemienny", cokolwiek ma to oznaczać
xxx
- ZaciszaniN
- Kontakt:
Nie wiem czy wiesz, ale nie jesteś jedyną osobą z forum, która pragnie tu zamieszkać (i też w okolicy ul. Rolanda)Jarek pisze:- mieszkać na Zaciszu![]()
![]()
Jeśli chodzi o mnie, to w najbliższym czasie pragnę powyciągać oceny, zrobić wreszcie prawo jazdy - kategorie A i B, znaleźć kase na aranżacje piwnicy na nazwijmy to pomieszczenie użyteczności imprezowej
Co do dalszych to wolałbym się nie wypowiadać, bo nie wiem czy wypalą - najchętniej studia (logistyka, transport, urbanistyka itp.) połączone pracą kierowcy (zasilanie) na zajezdniach R-13 i A-4.
Zapraszam do oglądania moich zdjęć ze stołecznej aglomeracji na PHOTOTRANS.
Dzięki, przejrzałem, wg tego co piszą to chyba nie jest tak źle. Poza wzrokiem jestem naprawdę zdrowy i niech mnie badają na co chcą - nie boję sięHieronim pisze:Tu: http://www.abc.com.pl/serwis/du/2004/0015.htm znajdziesz dokładne wymagania zdrowotne na poszczególne kategorie prawa jazdy. W przypadku kat. D dochodzi do tego badanie psychologiczne (tzw. "psychotechnika"), którego zasady są opisane pewnie gdzie indziej, ale nie chciało mi się szukać.levar pisze:Tak, ale ja mam zeza, a to rzekomo dyskwalifikuje z kat. D. Tak na marginesie to ja w okularach bardzo dobrze widzę, a zeza w ogóle nie odczuwam (żeby sobie ktoś nie pomyslał, że oczy mi się rozbiegają w 3 strony
)...
W trakcie badań Twoja książeczka wojskowa będzie akurat przeglądana dokładnie.levar pisze:W efekcie na zaświadczeniu do wojska napisała "zez zbieżny naprzemienny", cokolwiek ma to oznaczać
Są nawet metody "obejścia" niektórych badań, np. badania polegającego na oślepieniu przez "reflektor" i odczytywaniu chwilę po nim cyferek
A po co im to? Przecież badania wykonują we własnym zakresie, a w książeczce jest wpisana tylko kategoria zdrowotna. Nie ma wyszczególnionych przyczyn dla tej czy owej kategorii.Hieronim pisze:W trakcie badań Twoja książeczka wojskowa będzie akurat przeglądana dokładnie.
A właśnie, przypomniałeś mi
[ Dodano: 2006-02-15, 02:30 ]
WowProboszcz pisze:No balevar pisze: A co Wy autobusem umiecie jeździć![]()
Pewnie na jakiejś pętki bez ekspedycji zaufany kiero dał pojeździć
jak znam to forum to na 60% tak było.
Ktoś zresztą pisał kiedyś o nauce jazdy solarką u10 na pętli OS. Kabaty
www.kolej.one.pl
Zachęcam do aktualizowania danych!!!
Pasażer:KM, 401, 520, 115, 173, 315 (kolejność zamierzona!)
Zachęcam do aktualizowania danych!!!
Pasażer:KM, 401, 520, 115, 173, 315 (kolejność zamierzona!)
-
Jožin z bažin
- Kontakt:
Muszę Ci jednak powiedzieć, że badanie u okulisty to przy psychotechnice pikuś. A metody oszukiwania pewnie i są, ale przy mnie dwie osoby wyleciały z niezaliczonym badaniem...levar pisze:Dzięki, przejrzałem, wg tego co piszą to chyba nie jest tak źle. Poza wzrokiem jestem naprawdę zdrowy i niech mnie badają na co chcą - nie boję sięJeśli zaś chodzi o psychotechnikę to słyszałem o tym, rozmawiałem nawet z kierowcami. Poradzili mi potraktowanie ich jak zabawy, tzn. bezstresowo.
Są nawet metody "obejścia" niektórych badań, np. badania polegającego na oślepieniu przez "reflektor" i odczytywaniu chwilę po nim cyferek
Nie wiem po co, ale oglądają. Ja miałem wpisane "A bez paragrafów" więc nie było żadnego problemu.levar pisze:A po co im to? Przecież badania wykonują we własnym zakresie, a w książeczce jest wpisana tylko kategoria zdrowotna. Nie ma wyszczególnionych przyczyn dla tej czy owej kategorii.
A właśnie, przypomniałeś miMuszę odnaleźć swoją książeczkę i stawić się na komisję
xxx
- ZaciszaniN
- Kontakt:
Każda nowa forumowa sąsiadka nawet po drugiej stronie Zacisza mile widzianagronostaj pisze:Ha, a ja nie mam pojęcia, gdzie jest ulica Rolanda, ale chciałabym i zamierzam mieszkać w okoliach ulicy Zaciszańskiej.
Zapraszam do oglądania moich zdjęć ze stołecznej aglomeracji na PHOTOTRANS.