O godz 18:30 widziałem go normalnie na Żeromskiego. Już tak nie kopcił.Piotrek pisze:7960 tak się skopcił, że dziś już rano (także na 708) na pl.Wilsona odjechał z pogotem.levar pisze: 2080 także kopci
Spis autobusów miejskich w złym stanie technicznym
-
Jožin z bažin
- Kontakt:
Stan techniczny autobusów miejskich i prywatnych przewozników pozostawia sporo do życzenia. To prawda może zbyt czesto wpisuję tu różne awarie i uszkodzenia taboru mające wpływ na bezpieczeństwo pasażerów, alę czy naprawdę kierowca ma drzwi zamykać w ikarusach na ślepo nie widząc działania kontrolek i deski rozdzielczej-->?
Inni użytkownicy tego forum wpisują podobne obserwacje do moich, dlaczego cytujesz ,,moje'' wypociny>?.Masz rację upały niekorzystnie wpływają na Mnię. Dlatego nic wiecej w tym temacie pisać nie będę. Pozdrawiam, dziekuję za zwrócenie uwagi. Miłego wieczoru.
Inni użytkownicy tego forum wpisują podobne obserwacje do moich, dlaczego cytujesz ,,moje'' wypociny>?.Masz rację upały niekorzystnie wpływają na Mnię. Dlatego nic wiecej w tym temacie pisać nie będę. Pozdrawiam, dziekuję za zwrócenie uwagi. Miłego wieczoru.
Pozdrawiam. Szerokiej drogi.
Ikarus
Ikarus
- ZaciszaniN
- Kontakt:
Stan techniczny tylko pośrednio zależy od kierowców. Często swoje robią (a raczej nie robią) mistrzowie i mechanicy danej zajezdni, którzy po wypisaniu usterki w kartę drogową przez kierowcę, kładą lache na weryfikację tego ze stanem faktycznym - albo dlatego, ż im się nie chce, albo że nie mają czasu, bo jest ich za mało i są po prostu zajęci czym innym.ikarus pisze:Stan techniczny autobusów miejskich i prywatnych przewozników pozostawia sporo do życzenia. To prawda może zbyt czesto wpisuję tu różne awarie i uszkodzenia taboru mające wpływ na bezpieczeństwo pasażerów, alę czy naprawdę kierowca ma drzwi zamykać w ikarusach na ślepo nie widząc działania kontrolek i deski rozdzielczej-->?
Nie ma co się tak piłować. Nic nieprzyjemnego nie zostało powiedziane.Dlatego nic wiecej w tym temacie pisać nie będę. Pozdrawiam, dziekuję za zwrócenie uwagi. Miłego wieczoru.
Zapraszam do oglądania moich zdjęć ze stołecznej aglomeracji na PHOTOTRANS.
Dzisiaj miałem okazję podróżować dwoma wehikułami – 2481 i 2490 – oba na 805.
Żaden z kierowców nie był w stanie nimi przekroczyć prędkości 30km\h. Jednym z nich jechał taki znajomy z widzenia młody chłopak – takie chucherko, 1,70m wzrostu w okularach – bardzo często ma dodatki na linii 805 w szczycie B.
Wiele razy z nim jechałem lewarami, i nie można powiedzieć że należy do tych leniwych kierowców. Czasami wręcz go podziwiam jak widzę, z jakim mozołem wrzuca kolejne biegi w starym lewarze – i ma całkiem przyzwoite wyniki w tym machaniu wajchą
. Ale dzisiaj 2490 nie mógł dać rady.
Żaden z kierowców nie był w stanie nimi przekroczyć prędkości 30km\h. Jednym z nich jechał taki znajomy z widzenia młody chłopak – takie chucherko, 1,70m wzrostu w okularach – bardzo często ma dodatki na linii 805 w szczycie B.
Wiele razy z nim jechałem lewarami, i nie można powiedzieć że należy do tych leniwych kierowców. Czasami wręcz go podziwiam jak widzę, z jakim mozołem wrzuca kolejne biegi w starym lewarze – i ma całkiem przyzwoite wyniki w tym machaniu wajchą
Odwagą nie jest bycie takim jak inni - odwagą jest bycie sobą
- R-9 Chełmska