A bo ja pamiętammaciek8610 pisze:Tobie przysłali w majuR-11 Kleszczowa pisze:O matko i córko- to sie trochę naczekaciePrzypuszczałem, że szybciej Wam to sprawdzą.
Bo ja z tego co pamiętam, to otrzymałem wyniki jakoś tak tydzień przed zakończeniem roku szkolnego.
Egzaminy gimnazjalne
Moderatorzy: Tyrystor, Szeregowy_Równoległy
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
- R-9 Chełmska
- chruscik
- Dysklawiaturzysta
- Kontakt:
ja juz od 21 maja wiem ze moja nowa szkola jest...
nlo 81 shg 
a tak na marginesie
dzis... postanowilem sie wybrac na wagary
ale nie pojechalem jak to sie zwykle robi do kolegi, czy galerii mokotow
ale do.... Berlina
hahaha przedchwila wrocilem
(oczywiscie bewz wiedzy rodzicow, akcja przygotowana idealnie, dokladnie tak jak chcialem, nawet ubezpieczenie mialem
) wiem glupi ejstem
ale co mi tam 
a tak na marginesie
MOBILIS Ursus
No ja np. dostałem się do szkoły 31... marca! wiec w sumie moge miec z egzaminu nawet 1 pkt. i srednia 2,0, a i tak juz jestem na liscie uczniow. Jednak jest motywacja o oceny i egzamin ze wzgledu na znaczne znizki w czesnym za dobre wynikiJaneczek pisze:Ej, chruścik, jak to wiesz jaka jest twoja nowa szkola. Więc teraz możesz mieć średnią 2,3 i 15 pkt. z egzaminu, a i tak się dostałeś
Mówią, że na edukacje skąpić nie można, bo to przyszłośćTramwaj Solo pisze:No ja np. dostałem się do szkoły 31... marca! wiec w sumie moge miec z egzaminu nawet 1 pkt. i srednia 2,0, a i tak juz jestem na liscie uczniow. Jednak jest motywacja o oceny i egzamin ze wzgledu na znaczne znizki w czesnym za dobre wynikiJaneczek pisze:Ej, chruścik, jak to wiesz jaka jest twoja nowa szkola. Więc teraz możesz mieć średnią 2,3 i 15 pkt. z egzaminu, a i tak się dostałeś
Tylko czemu człowiek musi uczyc sie po drodze tylu niepotrzebnych rzeczyJaneczek pisze:Mówią, że na edukacje skąpić nie można, bo to przyszłośćTramwaj Solo pisze: No ja np. dostałem się do szkoły 31... marca! wiec w sumie moge miec z egzaminu nawet 1 pkt. i srednia 2,0, a i tak juz jestem na liscie uczniow. Jednak jest motywacja o oceny i egzamin ze wzgledu na znaczne znizki w czesnym za dobre wyniki
"Ile razy upadniesz, tyle razy wstawaj i zaczynaj wszystko od nowa"
Carlo Karges
---
ex. Tramwaj Solo
Carlo Karges
---
ex. Tramwaj Solo
o, na przykladchruscik pisze:Poco mi 10 sposobami otrzymywanie soli?
[ Dodano: 2007-05-27, 11:22 ]
Smacznegosolaris8315 pisze:A po to żeby zamiast lecieć do sąsiada po sól jak zabraknie, zrobić taką własnej domowej roboty![]()
"Ile razy upadniesz, tyle razy wstawaj i zaczynaj wszystko od nowa"
Carlo Karges
---
ex. Tramwaj Solo
Carlo Karges
---
ex. Tramwaj Solo