Hm... po to, ze jakbys chcial isc na medycyne to musisz pisac mature z biologii na poziomie rozszerzonym i mozze byc takie zadanie: opisz przewod pokarmowy krowyJaneczek pisze:No, to nie jest takie złe. Gorzej uczyć się biologii. Po co mi jakieś współzależności między organizmami, czy działanie żołądka krowy
Egzaminy gimnazjalne
Moderatorzy: Tyrystor, Szeregowy_Równoległy
"Ile razy upadniesz, tyle razy wstawaj i zaczynaj wszystko od nowa"
Carlo Karges
---
ex. Tramwaj Solo
Carlo Karges
---
ex. Tramwaj Solo
Nigdy nie mów nigdyJaneczek pisze:Krzywdę bym sobie zrobił, a tam na studia nie pójdę
[ Dodano: 2007-05-27, 11:35 ]
to niezbyt mozliweR-11 Kleszczowa pisze:A bo ja pamiętammaciek8610 pisze: Tobie przysłali w maju
Bo ja z tego co pamiętam, to otrzymałem wyniki jakoś tak tydzień przed zakończeniem roku szkolnego.Jakoś w końcu maja chyba były
Carlo Karges
---
ex. Tramwaj Solo
Carlo Karges
---
ex. Tramwaj Solo
Egzamin gimnazjalny to parodia
Wystarczy załatwić sobie dobre zwolnienie od jakiegoś tam lekarza...i jest się zwolnionym z pisania egzaminu,jednocześnie mając miejsce w wybranej przez siebie szkole
Ja tak nie zrobiłem ale wśród moich znajomych były osoby,które tak zrobił i znalazły się w LO,który teraz już skończyły 
Polak slynie na swiecie z tego, ze doskonale umie obchodzic przepisySantos pisze:Egzamin gimnazjalny to parodiaWystarczy załatwić sobie dobre zwolnienie od jakiegoś tam lekarza...i jest się zwolnionym z pisania egzaminu,jednocześnie mając miejsce w wybranej przez siebie szkole
Ja tak nie zrobiłem ale wśród moich znajomych były osoby,które tak zrobił i znalazły się w LO,który teraz już skończyły
Carlo Karges
---
ex. Tramwaj Solo
Carlo Karges
---
ex. Tramwaj Solo
Polemizowałbym, czy teraz by się udało. Oczywiście chodzi o zwykłe LO, nie niepubliczne. Punkty z testu to 1/2 WSZYSTKICH punktów z rekrutacji, zwolnienie od lekarza sprawia że nie pisze się egzaminu w NORMALMYM terminie, te osoby piszą w następnym. I bez wyniku egzaminu w rekrutacji '07 nie da rady przejść do wymarzonej szkoły. Jest tylko jeden wyjątek - bycie laureatem konkursu, które zwalnia automatycznie z pisaniaSantos pisze:Egzamin gimnazjalny to parodiaWystarczy załatwić sobie dobre zwolnienie od jakiegoś tam lekarza...i jest się zwolnionym z pisania egzaminu,jednocześnie mając miejsce w wybranej przez siebie szkole
A tak przy okazji, ja wybrałem jedną klasę w Kochanowskim, trzy w dąbrowskim i jedną w kamińskim...

- R-9 Chełmska
- fik
- Naczelne Chamidło
Bo wiedza jest wartością samą w sobie?Tramwaj Solo pisze:Tylko czemu człowiek musi uczyc sie po drodze tylu niepotrzebnych rzeczy?
Szesnastolatek, który wie, co mu będzie potrzebne w przyszłości - dzwonię do TVN, Maciek Trojanowski się ucieszy z takiego fenomenu.Tramwaj Solo pisze:JA przeszedlem na system taki, ze naprawde sie ucze tylko tego co mi bedzie potrzebne w przyszlosci,
raz szalem, raz racą kibolskie łajdactwo!
- MeWa
- Cukiereczek
chybaś naiwny, jeśli sądzisz, że tym kieruje się większość młodych ludzi. Poczucie niepotrzebności pewnych rzeczy w tym wieku jest normalnie.Fikander pisze:Bo wiedza jest wartością samą w sobie?Tramwaj Solo pisze:Tylko czemu człowiek musi uczyc sie po drodze tylu niepotrzebnych rzeczy?
STACJA METRA "RATUSZ" POWINNA NAZYWAĆ SIĘ "PLAC BANKOWY"
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]