Humor
Moderatorzy: Wiliam, Szeregowy_Równoległy
Ooostro(...) więc lis postanowił go wyruchać(...)
Ooostrogumtree pisze:Dziś ulicamy Warszawy poruszał się zabytkowy tramwaj linii "D".. Miał ona trase z Kieleckiej do Zoo.. Dziś o 11.32 wsiadłam do tego tramwaju ma Polu Mokotowskim.. Zapraszał do niego pewnien młody chłopak w różowej koszuli.. Poszukuje własnie tego chłopaka . Jeżeli to czytasz to odezwij się
Jeszcze bardziej ooostroFikander pisze:Nie od dziś wiadomo, że szczyt potrzeb seksualnych kobiety osiągają w okolicy trzydziestki, i zazwyczaj tylko młody facet jest w stanie im podołać.
Po prostu ooostrochruscik pisze:ooostro
O następny... uważaj bo będziesz się jeszcze z Fikandrem składał na alimenty, jak sobie Chru weźmie wasze rady do sercalevar pisze:Jeszcze bardziej ooostroFikander pisze:Nie od dziś wiadomo, że szczyt potrzeb seksualnych kobiety osiągają w okolicy trzydziestki, i zazwyczaj tylko młody facet jest w stanie im podołać.![]()
Chru, bierz się za 30-latki
![]()
Odwagą nie jest bycie takim jak inni - odwagą jest bycie sobą
-
Ikarus 5780
Wcale nie, to się nazywa podryw na linie D, każdy wie, że miłośnicy to fajne dupy, ja jak idę na ulicy to nie mogę się odgonić od dziewczyn (levar pisze: Ooostro![]()
![]()
Teraz to się nazywa podryw na różową koszulę
Taaaaaaaaa .... i wtedy się obudziłem.
- chruscik
- Dysklawiaturzysta
- Kontakt:
MeWa mnie juz oskarzyl, ze zajmuje sie podrywam, a nie pasazeramilevar pisze:Ooostro![]()
![]()
Teraz to się nazywa podryw na różową koszulę
Predator pisze:O następny... uważaj bo będziesz się jeszcze z Fikandrem składał na alimenty, jak sobie Chru weźmie wasze rady do serca
zdecydowanie ! ooostrolevar pisze:Ja również czuję się demoralizowany przez chruścika
MOBILIS Ursus
- R-9 Chełmska
Drogi Jakubie!chruscik pisze:MeWa mnie juz oskarzyl, ze zajmuje sie podrywam, a nie pasazerami![]()
Uważam, iż oskarżenie MeWy jest bardzo poważnym oskarżeniem. I powinieneś się nad tym poważnie zastanowić. W przeciwnym razie, w swej nieobliczalności Mewa jest w stanie napisać oficjalny wniosek (w stylu komunikatu na MiK) o wykluczenie Cię z konduktorowania. A więc zastanów się nad swoim życiem...
Z poważaniem,
M. L.
-
Ikarus 5780
" Cześć Laska pojeździsz ze mną na D... "chruscik pisze:swinia!levar pisze:"Podryw na linię D" to już niebezpieczna nazwa, bo D kojarzy się z d...![]()
![]()
ooostro