Zawsze można wprowadzić rozkład letni i zimowy. Letni ściąć jeszcze bardziej, a zimowy wydłużyć, żeby nie narażać kierowcy i pasażerów na szaleńczą jazdę.pawcio pisze:Chyba Szamot miał na myśli warunki drogowe, a nie obłożenie. W zimie 60 po Przyczółkowej możesz nie być w stanie pojechać.
Linie nocne po reformie
Moderator: Wiliam
To ja poproszę takie na wszystkich liniach! Co to, N50 ma być uprzywilejowana? 5254 wśród linii?levar pisze:Zawsze można wprowadzić rozkład letni i zimowy. Letni ściąć jeszcze bardziej, a zimowy wydłużyć, żeby nie narażać kierowcy i pasażerów na szaleńczą jazdę.
[ Komentarz dodany przez: Bastian: 2007-06-21, 23:08 ]
Kasacja treści zdublowanej.
-
Jožin z bažin
- Kontakt:
Czy rozkład N50 został zmieniony w związku ze zmianą trasy, czy też na stałe?
Od dzisiejszej nocy kursem powrotnym zajeżdża na Metro Wilanowska 3 min. wcześniej.
Poza tym dziś dziwna sytuacja na N50
:
- pierwszy kurs z powrotem opóźniony 20 minut =>
- drugi kurs z [M] Wilanowska opóźniony 15 minut =>
- drugi kurs powrotny opóźniony 15 minut =>
- dopiero przed ostatnim kursem zostało mu na [M] 21 min. postoju.
Od dzisiejszej nocy kursem powrotnym zajeżdża na Metro Wilanowska 3 min. wcześniej.
Poza tym dziś dziwna sytuacja na N50
- pierwszy kurs z powrotem opóźniony 20 minut =>
- drugi kurs z [M] Wilanowska opóźniony 15 minut =>
- drugi kurs powrotny opóźniony 15 minut =>
- dopiero przed ostatnim kursem zostało mu na [M] 21 min. postoju.
przydałoby się N02 na Dw. Wschodnim. Było tak w pierwotnym projekcie, ale ostatecznie N02 omija DwW.
Na pewno dla częsci pasażerów wygodniej by było wysiąść na Wschodnim i skorzystać z usług N02. Co też ważne, sezonowy nocny pociąg Hel - Rzeszów (Rzeszów - Hel) zatrzymuje się jedynie na Dw. Wschodnim.
Do obecnych przystanków N02 na Targowej jest jednak kawałek
Na pewno dla częsci pasażerów wygodniej by było wysiąść na Wschodnim i skorzystać z usług N02. Co też ważne, sezonowy nocny pociąg Hel - Rzeszów (Rzeszów - Hel) zatrzymuje się jedynie na Dw. Wschodnim.
Do obecnych przystanków N02 na Targowej jest jednak kawałek
Wczorajsza noc to była po prostu hańba
Noc świętojańska, sobotnio-niedzielna, a tu na N24 (i jeszcze bodajże na N22 albo N25) solaris 12-tka, na N72 ikarus 280, ale zdefektował na Waszyngtona...
[ Dodano: 2007-06-24, 16:51 ]
[ Dodano: 2007-06-24, 16:51 ]
Chyba N22...rhemek pisze:Wczoraj bylem swiadkiem jak kierowca N25 do falenicy zgubil sie na Goclawiu
Ja0306 wraca po długim czasie i miałem własne obserwacje w nocnych:
N45 zapełnienie od Sródmieścia do Starego Bemowa dobre, dalej słabe i znikome
z powrotem słabe aż do Koła i dalej duże
N34 zapełnienie dobre od Centralnego do Miklaszewskiego i dalej pustki, z powrotem apełnienie słabe na Ursynowie i Mokotowie a za Biblioteką duże
N75 Zapełnienie duże od Centralnego do Zamienieckiej, dalej dobre, w stronę powrotną dobre do Politechniki i dalej duże
N37 zapełnienie zerowe od Kabat do Ciszewskiego, dalej dobre rosnące do Śródmieścia
N12 apełnienie dobre w kiernku Ronda Starzyńskiego od Centralnego
N45 zapełnienie od Sródmieścia do Starego Bemowa dobre, dalej słabe i znikome
z powrotem słabe aż do Koła i dalej duże
N34 zapełnienie dobre od Centralnego do Miklaszewskiego i dalej pustki, z powrotem apełnienie słabe na Ursynowie i Mokotowie a za Biblioteką duże
N75 Zapełnienie duże od Centralnego do Zamienieckiej, dalej dobre, w stronę powrotną dobre do Politechniki i dalej duże
N37 zapełnienie zerowe od Kabat do Ciszewskiego, dalej dobre rosnące do Śródmieścia
N12 apełnienie dobre w kiernku Ronda Starzyńskiego od Centralnego
W mojej opinii wzmocnione 26 w noc wiankową spełniło oczekiwania. Choć tak i tak wszyscy się nie zmieścili. Ale przy takiej ilości narodu to by musiało co 2- 3 minuty jeździć by wszyscy chętni się zmieścili.
Zastanawiam się tylko skąd wzięła się 13 w stronę Huty ok. 0.45 na Pl. Bankowym. Wg rozkładu ostatni powinien być o 23.16 jako zjazd na Wolę. A ten który widziałem to skręcił w Młynarską.... Jakieś nieplanowane wzmocnienie (nocna wtyczka)?
Zastanawiam się tylko skąd wzięła się 13 w stronę Huty ok. 0.45 na Pl. Bankowym. Wg rozkładu ostatni powinien być o 23.16 jako zjazd na Wolę. A ten który widziałem to skręcił w Młynarską.... Jakieś nieplanowane wzmocnienie (nocna wtyczka)?