Poznajmy się!!! :D

Moderatorzy: Tyrystor, Szeregowy_Równoległy

Awatar użytkownika
Paweł_K
Taki ligowy Bełchatów
Kontakt:

Post autor: Paweł_K » 28 cze 2007, 22:19

Dusiu pisze:Jak będą pić wody smakowe ze zbędnymi konserwantami. :P
Mnie jako chemikowi z wykształcenia, nóż się otwiera jak oglądam takie reklamy, gdzie jakaś wypindrzona aktoreczka wypowiada się na tematy o których nawet bladego pojęcia nie ma... zupełnie jakby te "jej" wody smakowe konserwantów nie miały... kwas askorbinowy (zwany również witaminą C) to nic innego jak przeciwutleniacz czyli konserwant. Podsumowując: pieprzenie w bambus (ostrzej nie napiszę bo pasek się pojawi :P )
And if the band you're in starts playing different tunes
I'll see you on the dark side of the moon

Richard Wright 1943-2008 - Shine on, you crazy diamond...

Awatar użytkownika
Maciek

Post autor: Maciek » 28 cze 2007, 22:27

Ja też chemik jestem, mnie najbardziej rozbawił fakt, że według tej reklamy człowiek od konserwantów staje się radioaktywny ROTFL :hahaha:
M1 6 33 112 171 181 184 523 E-2 701

Awatar użytkownika
Dusiu
Kontakt:

Post autor: Dusiu » 28 cze 2007, 22:28

Ona gada to co jej każą...w końcu tylko za to kase bierze (no i za pokazywanie sie w telewizji) :P
Obrazek

http://galeria.km.blo.pl/ Galeria Komunikacji Miejskiej w Polsce

Awatar użytkownika
Janeczek

Post autor: Janeczek » 28 cze 2007, 22:41

BTW ona jakieś straszne parcie na kasę musi mieć. Anka Przybylska na Ance Przybylskiej i Anką Przybylską pogania. Niedługo się potykać będziemy :-k

Awatar użytkownika
ziomal

Post autor: ziomal » 28 cze 2007, 22:47

Na pewno jets to trochę sztuczne wszystko. Ostatnio miałem nei przyjemnosć oglądania programu K.Woj., gdzie ta ,,aktoreczka'' wystąpiła. Juz o jej stopniu rzeczy świadczy to, że mieszka w Turcji podobno...
A natomiast po chwili przyszedł do tego zwariowanego show Piotr rubik i on już się tak NIE DAŁ MANIPULOWAĆ. :smile:
Natomiast tak apropo- sam Wojewódzki jak i Majewski PODCZAS SWOICH SHOW ( TYLKO !!! ) wyglądają, jakby rzeczywiście na czymś ,,lecieli'', coś im dawali, a w wywiadach zwykłych czy innych programach są tacy wybledli... 8-[
"Pociąg zawsze dojedzie"
Paweł Ney

Jakoś tak wyszło, że czestotliwość kursowania mojej linii na tym forum zmniejszyła sie ;-) To tylko efekt uboczny.

Zły chłopiec i troll pozdrawia

Awatar użytkownika
Dusiu
Kontakt:

Post autor: Dusiu » 28 cze 2007, 22:49

Bo to wszystko robią co im każą jak już mówiłem. Majewski jak dla mnie jest spoko gość (czasem mu coś odwali) a Wojewódzkiego nie znosze. :P
Obrazek

Kubota

Post autor: Kubota » 28 cze 2007, 22:49

ziomal pisze: Natomiast tak apropo- sam Wojewódzki jak i Majewski PODCZAS SWOICH SHOW ( TYLKO !!! ) wyglądają, jakby rzeczywiście na czymś ,,lecieli'', coś im dawali, a w wywiadach zwykłych czy innych programach są tacy wybledli... 8-[
Kolega pracował przy nagłośnieniu na nagraniach Wojewódzkiego- jeszcze na ZADNE nagranie Wojewódzki nie przyszedł trzeźwy...
"Ile razy upadniesz, tyle razy wstawaj i zaczynaj wszystko od nowa"
Carlo Karges

---
ex. Tramwaj Solo

Awatar użytkownika
Kleszczu
Stoi... Sofista?
Kontakt:

Post autor: Kleszczu » 28 cze 2007, 22:50

ziomal pisze:Juz o jej stopniu rzeczy świadczy to, że mieszka w Turcji podobno...
Przecież jej mąż tam chyba gra/grał :roll:
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"

"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel

Awatar użytkownika
ziomal

Post autor: ziomal » 28 cze 2007, 22:51

R-11 Kleszczowa pisze:
ziomal pisze:Juz o jej stopniu rzeczy świadczy to, że mieszka w Turcji podobno...
A noś... :D Nie znam się na piłce za bardzo, a tego fkatu sobie nie uświadomiłem, zapomniałem...

[ Dodano: 2007-06-28, 22:53 ]
Kubota pisze:
ziomal pisze: Natomiast tak apropo- sam Wojewódzki jak i Majewski PODCZAS SWOICH SHOW ( TYLKO !!! ) wyglądają, jakby rzeczywiście na czymś ,,lecieli'', coś im dawali, a w wywiadach zwykłych czy innych programach są tacy wybledli... 8-[
Kolega pracował przy nagłośnieniu na nagraniach Wojewódzkiego- jeszcze na ZADNE nagranie Wojewódzki nie przyszedł trzeźwy...
Po prostu to widać w ich głosie, oczach i stylu prowadzenia programów, ale mi chodziło o to, ze moga coś brać, choć swoją drogą rzeczywiście chyba zabawiają tak przez co innego...
"Pociąg zawsze dojedzie"
Paweł Ney

Jakoś tak wyszło, że czestotliwość kursowania mojej linii na tym forum zmniejszyła sie ;-) To tylko efekt uboczny.

Awatar użytkownika
Dusiu
Kontakt:

Post autor: Dusiu » 28 cze 2007, 22:53

R-11 Kleszczowa pisze:
Jarosław Bieniuk jak mnie pamięć nie myli. On chyba teraz pauzuje bo złapał jakąś kontuzje. Zresztą kto wie... A off topa niezłego robimy :P
Obrazek

Awatar użytkownika
Kleszczu
Stoi... Sofista?
Kontakt:

Post autor: Kleszczu » 28 cze 2007, 22:54

Dusiu pisze:
R-11 Kleszczowa pisze: Przecież jej mąż tam chyba gra/grał :roll:
Jarosław Bieniuk jak mnie pamięć nie myli. On chyba teraz pauzuje bo złapał jakąś kontuzje. Zresztą kto wie... A off topa niezłego robimy :P
Nie takie off topy to forum widziało O-)
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"

"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel

Awatar użytkownika
Dusiu
Kontakt:

Post autor: Dusiu » 28 cze 2007, 23:02

R-11 Kleszczowa pisze: Nie takie off topy to forum widziało O-)
Jak narazie nikt się nie czepia...ale wiesz nie chce dostać ochrzanu, że się tak wyrażę :D :P
Obrazek

Awatar użytkownika
ziomal

Post autor: ziomal » 28 cze 2007, 23:25

Imię: Maciek
Miejsce zamieszkania: stolyca państwa o 1000 coś letniej tradycji :P Pierwszym królem był Mieszko 1 ( takie cukierki są teraz dobre mieszka, moze robi je w grobie? )
Kraj charakteryzuje się ideałem rolniczo przemysłowo coś tam, w TV mówili, że wzrasta u nas jakaś tabelka!!! ( dane agencji BalceronInfo )

Wzrost: 2000mm-ok.400mm ;-)
Waga: jako taka ;-)
zdrowa żywność to dla mnie numer 1, dlatego jadam tylko w mcdonaldzie :P
Włosy: blondyn złotawy :P jestem charakterystyczny :]
Oczy: błękitnawo-zielone... takie dziwaczne :smile:

Sporty: Uwielbiam uprawiać
a) ekstremalne
wożenie roweru w ik260, bieg między słupkami przystankowymi, dyskusja z wściekłymi mohercami, bieg przełajowy do autobusu ślimakowej, bieg z aparatem otwartym w ręku
b) zwykłe
pływanie, rolki, rower, szachy ( to też sport :P ), bieg do Wilanowa i z powrotem
Interesi mnie:
a) to, o czym jest to forum, kiedy nie ma spamu ;-)
b) lenistwo :]
c) szpiegostwo, science fiction- tego typu książki i rzeczywistość
d) pływanie i sporty inne
e) FOTOGRAFIKA
f) historia
g) geografia, kartografia, mapy O-)
UWIELBIAM:
-CHODZIĆ PO POLSCE I PO GÓRACH SZCZEGÓLNIE
-KM i KOLEJ
-FAJNĄ MUZĘ ( choć się na niej nie znam, tzw. wykonawców itp. :P )
-FOCIĆ
-GRAĆ W SZACHY
-UPRAWIAĆ SPORTY

Ulubione TV: Niestety wiekszość manipuluje, więc nie nazwę ich ulubionymi...
Ale tak z tych normalniejszych to wszystkie naukowe ( tzw. National Geographic, Discovery,Travel); Kuchnia TV; RTR Rossija ( oprócz niektórych kłamstw, ale większość jest ciekawa)
Lubiane TV: TVN i TVN24, TVP (zależy, za stronniczy są, ale i tak mają jakąś ,,tradycję'')
Ulubione radia: Vox FM, Radio Jazz
Lubiane radia: Złote Przeboje, RMF FM
"Pociąg zawsze dojedzie"
Paweł Ney

Awatar użytkownika
Bastian
Sułtan Maroka

Post autor: Bastian » 28 cze 2007, 23:33

Popraw formatowanie, bo coś ci wytłuszczenia nie powychodziły, a ja się aż boję wnikać, jak powinno być, żeby poprawić ;)
Honi soit qui mal y pense... Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow

SławekM
(solaris8315)
Kontakt:

Post autor: SławekM » 28 cze 2007, 23:38

ziomal pisze:[
Wzrost: 2000mm-ok.400mm ;-)
Tak, jasne pełne, 2,40 m wzrostu. W takim razie ja mam 15 metrów :-s

ODPOWIEDZ