plocmaster pisze:Spełnia się wizja Barei z serialu „Alternatywy 4.
Tadek A. pisze:Koniecznie sztućce na łańcuchu.
A swoją drogą, co niby miałoby być serwowane w takim bufecie?
Moderator: Wiliam
A mało to miłośników mamypawcio pisze:A jeszcze jedno pytanie. Nie zabrakłoby konduktorów do obsługi?
Gacek, powiedz mi czemu w innych miastach da sie? Czemu Tramwaje Warszawskie nie boja sie wypuszczac zabytkowego taboru? Rozumiem jeszcze, gdyby argumentem bylo to, ze stan taboru nie pozwala na codzaienne kursowanie...Gacek pisze:NIe mam pewności czy należy dopuścić aby liniowe, przypadkowe bydło niszczyło te wozy....ziomal pisze:Byłaby jednocześnie promocja dla klubu i mozę wreszcie udąłoby się, aby tak ,,przypadkiem'' jeździły na 100 również ogórki lub berliet??
W Poznaniu MPK bedzie placilo konduktorom...pawcio pisze:Ja wiem, że ich jest dużo. Na eMki, Detki itp. to obsady jest na ogół na trzy razy więcej brygad niż planowane. Pytanie, czy w wakacje też tak jest.
póki co w tym roku aby wszyscy chętni mogli konduktorować muszę zapisywać po 3pawcio pisze:Ja wiem, że ich jest dużo. Na eMki, Detki itp. to obsady jest na ogół na trzy razy więcej brygad niż planowane. Pytanie, czy w wakacje też tak jest.
bo w razie zniszczeń mają tysiace razy większy budzet i możliwosci niż KMKM.....MeWa pisze:Czemu Tramwaje Warszawskie nie boja sie wypuszczac zabytkowego taboru?
nasza dżentelmeńska umowa mówi, ze w zamian za utrzymywanie zabytkowej kolekcji dajemy "zasoby ludzkie". Nietrudno jest brać kasę za wykonana pracę- szlachetniej jest robić to z powołania.MeWa pisze:W Poznaniu MPK bedzie placilo konduktorom...
bez przesady jest przecież udostępniany i jeździ.MeWa pisze:Na razie tabor jest zamkniety na cztery spusty, z dala od szerszej publiki, czyli potencjalnego bydla, a wiec cieszacy oko niewielu...
Już kiedyś mieliśmy "przypadkowe społeczeństwo" w wykonaniu posłanki Boby zGacek pisze:
NIe mam pewności czy należy dopuścić aby liniowe, przypadkowe bydło niszczyło te wozy....
To jeżeli nie wykluczali, to w takim razie niech wykluczą zakup cabrioleta, bo jak widać- nie stac ich...Gacek pisze:nie po stawkach jakie płaci ZTM do MZA za gniota.
pelna zgoda.Gacek pisze:Nietrudno jest brać kasę za wykonana pracę- szlachetniej jest robić to z powołania.
oczywiscie, kilka razy w roku zdarzy sie, choc najlepiej byloby, zeby powstalo cos na ksztalt muzeumGacek pisze:bez przesady jest przecież udostępniany i jeździ.