[ Dodano: 2007-08-10, 16:56 ]
a już w tym względzie to na pewno nic się nie zmieniło...i artykuly w dzienniku sa pelne klamstw.
Moderator: JacekM
Tak było to we wspomnianym przez mnie busie KM w czasie zamknięcia tunelu średnicowego.Tm pisze: to ciekawy jestem czy ktoś świadomy swoich praw chciał bilet od Renomiarza
A masz jakieś argumenty w tym Czeskim Krumlowie na podparcie swoich tez? Bo jakoś mi się wydaje, że problemy wypunktowane w artykule były poruszane na forum, przynajmniej jeśli chodzi o brak informacji o zmianach rozkładu czy niekompletną stronę internetową.Fikander pisze:...i artykuly w dzienniku sa pelne klamstw.MeWa pisze:Czyli nic się nie zmieniło...
(sorry za brak .pliterek, w Czeskim Krumlowie ich nie daja)[/list]
No więc po kolei:MeWa pisze:Bo jakoś mi się wydaje, że problemy wypunktowane w artykule były poruszane na forum, przynajmniej jeśli chodzi o brak informacji o zmianach rozkładu czy niekompletną stronę internetową.
KM w środku sezonu bez uprzedzenia zmieniły zasady korzystania
potwierdzają to informacje zawarte aktualnie na internetowej stronie spółki
Informacje na ten temat były dostępne przed wprowadzeniem zmian.na stronie internetowej nie ma o tym ani słowa
Rozkłady dworcowe pociągów dalekobieżnych w Warszawie aktualizuje PKP IC na podstawie informacji otrzymanych od PKP PLK; w widzianych przeze mnie rozkładach na WC pociąg był wykreślony.o tym, by rozkład zakutalizować, nikt ze spółki nie pomyślał
Jak ostatnio sprawdzałem, to na stronie były dostępne rozkłady w .pdfie ze zmianami czasowymi.zamieszczają też nieaktualne rozkłady pociągów lokalnych
I tu się mylisz, w gazecie pisali o tym w sierpniu, a KM zamieściło jeszcze pod koniec lipca rozkład PDF, w którym były naniesione zmiany nie tylko od 1-go sierpnia, ale również krótkoterminowe (do 19-go września na siedleckiej na przykład).mariow pisze:Fikander napisał/a:
Jak ostatnio sprawdzałem, to na stronie były dostępne rozkłady w .pdfie ze zmianami czasowymi.
bo w końcu po kilku telefonach i artylule w prasie zdecydowali się je zamieścic ....
No więc właśnie. Kiedy rozkładów nie było, sam o to robiłem szum, teraz jest to czepianie się nie wiadomo czego i zwykłe kłamstwo.przewoz pisze: I tu się mylisz, w gazecie pisali o tym w sierpniu, a KM zamieściło jeszcze pod koniec lipca rozkład PDF, w którym były naniesione zmiany nie tylko od 1-go sierpnia, ale również krótkoterminowe (do 19-go września na siedleckiej na przykład).
Nie, nie mylę się. Od 6 lipca część pociągów na linii skierniewickiej ma zmienione rozkłady - ale na stronach KM ani widu ani słychu o tym - żadnego komunikatu. Nawet jak zamieścili w lipcu nowe rozklady od 1 sierpnia to wciąż nie zawierały zmian.przewoz pisze:I tu się mylisz, w gazecie pisali o tym w sierpniu, a KM zamieściło jeszcze pod koniec lipca rozkład PDF, w którym były naniesione zmiany nie tylko od 1-go sierpnia, ale również krótkoterminowe (do 19-go września na siedleckiej na przykład).
Teraz poszli o krok dalej - w dobrym kierunku. Napisali rozkłady bez zmian oraz rozkłady ze zmianami wynikającymi z remontów.
Przypomina mi to sytuacje ze Słonecznym w trójmieście dwa lata temu: "nie ma takiego pociągu, ale odjeżdża o 16:36 z peronu piątego".mariow pisze:????????
Polska.mariow pisze:przeciez to jakas paranoja