Humor
Moderatorzy: Wiliam, Szeregowy_Równoległy
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Nie wiem, jak gdzie indziej, ale w Częstochowie to była jakaś zapyziała bocznica, towary ze stonką, a nie ciężki diesel z pasażerami, o parowozie nie wspominając
.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- R-9 Chełmska
- fik
- Naczelne Chamidło
To z Brna to zdjęcia okolicznościowe, na co dzień to jest bocznica do terenu targowego.inż. Glonojad pisze:Nie wiem, jak gdzie indziej, ale w Częstochowie to była jakaś zapyziała bocznica, towary ze stonką, a nie ciężki diesel z pasażerami, o parowozie nie wspominając.
raz szalem, raz racą kibolskie łajdactwo!
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
OK, ale w Częstochowie nawet na taki rarytas nie było co liczyć 
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- Bastian
- Sułtan Maroka
O torach na ulicach było dopiero co na MiK-u (i zdjęcia te same), więc sio stąd z tym!
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Historia IV RP według kabaretu OTTO:
http://www.youtube.com/watch?v=gR7TguFZ0wk
http://www.youtube.com/watch?v=UduRnfww4wk
Na żywo mozna było tego wysłuchać w ubiegłą Sobotę na pikniku olimpijskim na Kępie Potockiej.
http://www.youtube.com/watch?v=gR7TguFZ0wk
http://www.youtube.com/watch?v=UduRnfww4wk
Na żywo mozna było tego wysłuchać w ubiegłą Sobotę na pikniku olimpijskim na Kępie Potockiej.
Miasto piętnastominutowe - czekaj piętnaście minut na przesiadkę.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Wysoka podłoga nie jest wskaźnikiem nienowoczesności.
Aczkolwiek aparatura ma już dobre 10 latek, w części mechanicznej rewelacji też nie będzie.
Aczkolwiek aparatura ma już dobre 10 latek, w części mechanicznej rewelacji też nie będzie.
jak na nasze warunki jest, znaczy można wsadzić nowoczesna aparaturę do wysokiej podłogi tylko po co(przy braku wysokich peronów) to jak odtwarzanie mp3 z kasety magnetofonowejinż. Glonojad pisze:Wysoka podłoga nie jest wskaźnikiem nienowoczesności.![]()
აბგდევზთიკლმნოპჟრსტუფქღყშჩცძწჭხჯჰ
абвгґдеєжзиіїйклмнопрстуфхцчшщюяь
ابتثجحخدذرزسشصضطظعغفقكلمنهويةى
абвгґдеєжзиіїйклмнопрстуфхцчшщюяь
ابتثجحخدذرزسشصضطظعغفقكلمنهويةى
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
E tam. Wysoka podłoga jest standardem, nie substandardem - pojazd z częścią elementów standardowych, a częścią - ponadstandardowych, można uznać za nowoczesny, aczkolwiek z pewnością nie ultra.