Komunikacja na Tarchominie i Nowodworach (cz. 1)
Moderator: Wiliam
- R-9 Chełmska
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Garstkamikut8 pisze: Tam mało ludzi mieszka...
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
[ Dodano: 2007-10-08, 21:43 ]
To zrobic Płochocińska na żądanie dla 508
i fundujemy im linię na około i w korku na Myśliborskiej+wszystkie przystanki na Modlińskiej?[/quote]Bastian pisze:508.Dęboszczak pisze:W ten sposób tego nie dotkniesz. Co z Odkrytą?
To zrobic Płochocińska na żądanie dla 508
Mateusz...
Fan Komunikacji Miejskiej
(aż zapiszczałem gdy ujrzałem 731:))
Lubie 731(z mojego osiedla!),503,511,E-4,510...
Ściąć 508 do Tarchomina, by Tarchomin miał przynajmniej jedną linię dla siebie, a nie tylko zapchane z Nowodworów. A E-4 podzielić na dwie linie E-4 (od Tarchomina Płn. bez przystanków) i 411 przez Odkrytą i normalnym układem przystanków. W DŚ zaś wydłużone 508 do Nowodworów. I do tego dobrać częstotliwości, choć w to się już bawić nie będę, bo nie mam odpowiednich danych by rozsortować brygady na poszczególne linie.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
- Bastian
- Sułtan Maroka
Tak. Co byś tam nie puścił, oferta na pętli Nowodwory będzie bardziej atrakcyjna.Dęboszczak pisze:i fundujemy im linię na około i w korku na Myśliborskiej+wszystkie przystanki na Modlińskiej?Bastian pisze: 508.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
A nie można na stałe dać 508 do Nowodworów, a na Tarchomin dać 411, aby nie tworzyć weekendowych wariantów na tej pierwszejpawcio pisze:Ściąć 508 do Tarchomina, by Tarchomin miał przynajmniej jedną linię dla siebie, a nie tylko zapchane z Nowodworów. A E-4 podzielić na dwie linie E-4 (od Tarchomina Płn. bez przystanków) i 411 przez Odkrytą i normalnym układem przystanków. W DŚ zaś wydłużone 508 do Nowodworów. I do tego dobrać częstotliwości, choć w to się już bawić nie będę, bo nie mam odpowiednich danych by rozsortować brygady na poszczególne linie.
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
Albert Camus-"Dżuma"
-
Dęboszczak
Jeżeli 4xx puścić w śladzie E-4 z podobną częstotliwością, to w godzinach szczytu twoja teoria będzie wątpliwa.Bastian pisze:Tak. Co byś tam nie puścił, oferta na pętli Nowodwory będzie bardziej atrakcyjna.Dęboszczak pisze: i fundujemy im linię na około i w korku na Myśliborskiej+wszystkie przystanki na Modlińskiej?
- Bastian
- Sułtan Maroka
Nie ścinać, tylko posłać na Odkrytą! W ten sposób i tak ominie Nowodwory, bo pierwszy wspólny z liniami nowodworskimi przystanek będzie miała dopiero przy Stefanika.pawcio pisze:Ściąć 508 do Tarchomina, by Tarchomin miał przynajmniej jedną linię dla siebie
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Nie. Coś w DS musi zajechać na Porajów.R-11 Kleszczowa pisze:A nie można na stałe dać 508 do Nowodworów, a na Tarchomin dać 411, aby nie tworzyć weekendowych wariantów na tej pierwszej
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
- Bastian
- Sułtan Maroka
Z 6 brygadami?Dęboszczak pisze:Jeżeli 4xx puścić w śladzie E-4 z podobną częstotliwością
Skrócić 508 na Nowodwory, i dac na Płochocisnkiej przyst.na żądanie...pawcio pisze:Ściąć 508 do Tarchomina, by Tarchomin miał przynajmniej jedną linię dla siebie, a nie tylko zapchane z Nowodworów. A E-4 podzielić na dwie linie E-4 (od Tarchomina Płn. bez przystanków) i 411 przez Odkrytą i normalnym układem przystanków. W DŚ zaś wydłużone 508 do Nowodworów. I do tego dobrać częstotliwości, choć w to się już bawić nie będę, bo nie mam odpowiednich danych by rozsortować brygady na poszczególne linie.
Mateusz...
-
Dęboszczak
a na Hanki Ordonówny to co, zakładając że 508 pojedzie ul. Odkrytą?R-11 Kleszczowa pisze:A nie można na stałe dać 508 do Nowodworów, a na Tarchomin dać 411, aby nie tworzyć weekendowych wariantów na tej pierwszejpawcio pisze:Ściąć 508 do Tarchomina, by Tarchomin miał przynajmniej jedną linię dla siebie, a nie tylko zapchane z Nowodworów. A E-4 podzielić na dwie linie E-4 (od Tarchomina Płn. bez przystanków) i 411 przez Odkrytą i normalnym układem przystanków. W DŚ zaś wydłużone 508 do Nowodworów. I do tego dobrać częstotliwości, choć w to się już bawić nie będę, bo nie mam odpowiednich danych by rozsortować brygady na poszczególne linie.
-
Krzysiek_S
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
510 (do Metra Marymont)pawcio pisze:Nie. Coś w DS musi zajechać na Porajów.R-11 Kleszczowa pisze:A nie można na stałe dać 508 do Nowodworów, a na Tarchomin dać 411, aby nie tworzyć weekendowych wariantów na tej pierwszej
Albert Camus-"Dżuma"
Albert Camus-"Dżuma"