Komunikacja podmiejska
Moderatorzy: Poc Vocem, Wiliam
- Paweł_K
- Taki ligowy Bełchatów
- Kontakt:
A gdzie niby ? CH Marki (MK) 02 to Marki (126,140) a CH Marki (MK) 04 (112) to już nie Marki (oznaczenia ze strony ZTM) ?Piotrek pisze:112 już nie
And if the band you're in starts playing different tunes
I'll see you on the dark side of the moon
Richard Wright 1943-2008 - Shine on, you crazy diamond...
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Zerknij na mapkę: http://ztm.waw.pl/mapa/mapa_2.htm Pętla 112 znajduje się na terenie Warszawy. Takie rzeczy to tylko w PolscePaweł_K pisze:A gdzie niby ? CH Marki (MK) 02 to Marki (126,140) a CH Marki (MK) 04 (112) to już nie Marki (oznaczenia ze strony ZTM) ?Piotrek pisze:112 już nie
Co do 144 to myślę, że taka zmiana wcale nie byłaby problematyczna. Ba - odciążono by nieco pętle na Bukowie. Jak Jabłonna zapłaci to nie widzę przeszkód... Notabene to takie paradoksalne - dopiero co nie chcieli dopłacać do podmiejskich, a teraz będą płacić za kursy zwykłej linii miejskiej.
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
- Paweł_K
- Taki ligowy Bełchatów
- Kontakt:
Za to na stronie ZTM jako żywo stoi :R-11 Kleszczowa pisze:Zerknij na mapkę: http://ztm.waw.pl/mapa/mapa_2.htm Pętla 112 znajduje się na terenie Warszawy. Takie rzeczy to tylko w Polsce
Kod: Zaznacz cały
Ulica lub --Miejscowość-- Przystanek Nr Czasy
Min Max
----------- MARKI ------------ | | |
parking CH MARKI MK 04 | 0| 0|
CH MARKI MK 03 | 1| 1|
ARMII KRAJOWEJ | | |
zawrotka pod wiaduktem | | |
ARMII KRAJOWEJ | | |
And if the band you're in starts playing different tunes
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Ja jednak wierzył bym bardziej mapce, gdyż pokazuje ona faktyczny przebieg granicy Warszawy.
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
Albert Camus-"Dżuma"
- hafilip84
- Jego Gryząca Albumowość
I to by było cholernie niefajne... Ktoś pewnie szybko by wpadł na pomysł rzucenia 723/731/801 na obwodnicę... Tylko co wtedy z ludźmi którzy z Legionowa chcą dojechać do Jabłonny? Co drugi wieczór około 22 stoję na przystanku w Jabłonnie w kierunku Legionowa i razem ze mną prawie zawsze kilka osób... Wrzucanie wtedy jakiejkolwiek linii tylko do Jabłonny kosztem połączenia Legionowo - Jabłonna będzie bardzo krzywdzące...Piotrek pisze:Do tego 7XX w Jabłonnie straciłyby na znaczeniu
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Chyba, że to 144 zawita na obwodnicęhafilip84 pisze:I to by było cholernie niefajne... Ktoś pewnie szybko by wpadł na pomysł rzucenia 723/731/801 na obwodnicę... Tylko co wtedy z ludźmi którzy z Legionowa chcą dojechać do Jabłonny? Co drugi wieczór około 22 stoję na przystanku w Jabłonnie w kierunku Legionowa i razem ze mną prawie zawsze kilka osób... Wrzucanie wtedy jakiejkolwiek linii tylko do Jabłonny kosztem połączenia Legionowo - Jabłonna będzie bardzo krzywdzące...Piotrek pisze:Do tego 7XX w Jabłonnie straciłyby na znaczeniu
Albert Camus-"Dżuma"
Albert Camus-"Dżuma"