A czy to nie ty chciałeś R7 na 171 ?! Tak samo pasuje na 160.mobil one pisze:Ale obie te linie jezdziły z Mokotowa.
Jeden z krańców znajdował się właśnie w tej dzielnicy.I to było logiczne !
Zmiany obsługowe - październik 2007
Moderatorzy: Poc Vocem, Tyrystor, TranslatorPS
Ja nigdzie nie napisałem, że cokolwiek wiem - napisałem tylko, że wydaje mi się to mało prawdopodobne, bo ZTM powinien wiedzieć już, że wozy niskopodłogowe nie są najmocniejszą stroną zajezdni Redutowa. Jako że obecnie zauważalna jest tendencja kierowania niskich brygad w rejon Traktu Królewskiego, wobec tego wydaje mi się dość mało prawdopodobne, by ZTM zlecił wysyłać tyle niskich brygad na linię, która długo nie przetrwa i do tego zlecił to zajezdni, która ma duże problemy z niskopodłogowymi wozami. Ale nie twierdzę, że mam rację, zresztą nie ma ludzi nieomylnych.JacekM pisze:skoro wiesz lepiej, to proszę podaj swoje wiadomości na ten tematfraktal pisze:Co do informacji z Przegubowca, to jakoś nie chce mi się w to wierzyć, by Redutowa musiała wysyłać cztery niskie całki na Z-4 w weekend....
- Colony
- Kontakt:
Ogólnie to będzie tam tragedia. W DP o 7 rano, przykładowo z AWF, 2-składowe tramy jeżdżą co 4 minuty. Teraz będą solowe busy co 6 minut. W godzinach przyjazdów akademickich jest jeszcze gorzej. Współczuję studentom UKSW i AWF oraz Bielaniakom. 
(podpis tymczasowy zanim nie znajdę czegoś niebanalnego co was zbije z pantałyku)
Mobilasty weź się możę ogarnij co
Zapominasz chyba czasem,że R7 musi także dojechać na Centralny na 102 i 514
Co do 512 to bardzo dobre posunięcie
IMO 404 powinno zostać oddane w całości na R11,a w zamian R7 przejąć część dodatków i całek na 512
Aż się proszą na stałe wpisane w plan 512 SU18
Na 188 jakaś część R7 powinna się pojawić.Poza tym WON R7 ze 171
Całość dla Redutowej...