Informacja pasażerska
- Solaris U10
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Nihil novi.kozioł pisze:Mobilis zmienia umiejscowienie wyświetlaczy wewnętrznych- teraz będą w normalnym miejscu
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Piotrek pisze:Tzn.mówisz o pierwszej dostawie? Eee, szkodaMobilis zmienia umiejscowienie wyświetlaczy wewnętrznych w U12- teraz będą w normalnym miejscu
Dokładnie o to chodzi Jakiś tydzień temu jechałem A102 i ma wyświetlacz przytwierdzony do sufitu. Na kabinie są pozostałości po wyświetlaczu jak np. brud, czy też blaszki mocujące
Ostatnio jechałem A108 to wystawały jeszcze dodatkowo kable.bruno pisze:Dokładnie o to chodzi Jakiś tydzień temu jechałem A102 i ma wyświetlacz przytwierdzony do sufitu. Na kabinie są pozostałości po wyświetlaczu jak np. brud, czy też blaszki mocujące
Przystanek CZŁUCHOWSKA dla linii 112 na wyświetlaczu pokazywany jest jako (Ż) a na przystanku nalepka wskazuje, że jest stały.
Na linii 723 wewnętrzne wyświetlacze nadal wskazują że pętla PKP Legionowo Przystanek jest na żądanie.
102,105,109,115,157,183,500,514,N21,N24,N63,N71,723,731,736,L-9,L10,L11,S2,S3,S9,RL,R2,R9
Taka mała refleksja...
N61 od jutrzejszej nocy zmienia trasę poza internetem żadnej informacji
718/732/805 mają od soboty rana nowe przystanki przy Fabrycznej w Markach, Al. Solidarności 01 zmienia charakter na warunkowy poza internetem żadnej informacji Nawet głupiej kartki ZTM nie miał czasu wywiesić w autobusach.
Gratulacje do ZTM - pracujcie tak dalej
N61 od jutrzejszej nocy zmienia trasę poza internetem żadnej informacji
718/732/805 mają od soboty rana nowe przystanki przy Fabrycznej w Markach, Al. Solidarności 01 zmienia charakter na warunkowy poza internetem żadnej informacji Nawet głupiej kartki ZTM nie miał czasu wywiesić w autobusach.
Gratulacje do ZTM - pracujcie tak dalej
Odwagą nie jest bycie takim jak inni - odwagą jest bycie sobą
- Paweł_K
- Taki ligowy Bełchatów
- Kontakt:
A na 135 w stronę Olszynki dalej burdel - przystanki oznaczone są Ż, nie ma przystanków Zbaraska i Rawar (jest 2x Międzyborska i 2x Os. Majdańska), z Grenadierów autobus teleportuje się od razu na Zamieniecką , no i jedzie też ulicą Cyreaneczki
And if the band you're in starts playing different tunes
I'll see you on the dark side of the moon
Richard Wright 1943-2008 - Shine on, you crazy diamond...
I'll see you on the dark side of the moon
Richard Wright 1943-2008 - Shine on, you crazy diamond...