[Radom] Monitory w autobusach
Moderator: JacekM
Reklamy na tyle, reklamy na ścianach, reklamy w ramkach, reklamy na rączkach, reklamy-ulotki w pojemniku, reklamy naklejone na szyby od wewnątrz, reklamy na wyświetlaczu diodowym...
I JESZCZE chcą dowalić jakies ekrany z dźwiękiem?
Byle jak najdłużej takie coś nie zawitało do W-wy...
Ciekawe po jakim czasie ktoś sprawdzi wytrzymałość takiego ekranu LCD na np. przebicie nozem, czy zwykłym długopisem...
Powiedzcie mi - dlaczego nikt nie jest w stanie jakoś odgórnie uregulować kwestii reklam? Przecież gdyby ograniczyli ich ilość (mówię np. o ograniczeniu reklam na pojazdach KM do pewnych jego części, pozbycie się reklam na całą ścianę budynku i natłoku "zwykłych" billboardów), to te istniejące w "małych" rozmiarach by podrożały... I nikt by na tym nie stracił... No, poza firmami uprawiającymi ekstremalnie agresywny marketing...
I JESZCZE chcą dowalić jakies ekrany z dźwiękiem?
Byle jak najdłużej takie coś nie zawitało do W-wy...
Ciekawe po jakim czasie ktoś sprawdzi wytrzymałość takiego ekranu LCD na np. przebicie nozem, czy zwykłym długopisem...
Powiedzcie mi - dlaczego nikt nie jest w stanie jakoś odgórnie uregulować kwestii reklam? Przecież gdyby ograniczyli ich ilość (mówię np. o ograniczeniu reklam na pojazdach KM do pewnych jego części, pozbycie się reklam na całą ścianę budynku i natłoku "zwykłych" billboardów), to te istniejące w "małych" rozmiarach by podrożały... I nikt by na tym nie stracił... No, poza firmami uprawiającymi ekstremalnie agresywny marketing...
Ta agencja kredytowa jest i u nas, więc ta jedyna reklama ma jakiś sens (no, pomijając to, że się zacina)...MZ pisze:Nie ma żadnych radomskich reklam.
Albo jest wyłączony. Nie ma to jak cudowne działąnie kierowcy, którego coś irytuje...MZ pisze:Na szczęście dźwięk jest ściszony do minimum, bo słuchać tego samego by się nie dało.
Niczego lepszego sie nie spodziewałem.MZ pisze:Żenada
A gdzie te szumnie zapowiadane repertuary kin i teatrów, które podobno miały urozmaicać reklamy?
S4 | R8 | R90 | RE8 | RE90 || 10 | 11 | 36 || 105 | 136 | 167 | 178 | 184 | 186 | 414 | 523 | N43
Obecnie w reklamach nadawanych na ekranach jest niezły chaos. Część z Radomia, a część z Kielc. Ciekawa sytuacja dzisiaj była w wozie #845 na linii 11, gdzie przy każdym większym wstrząsie reklama się zacinała... Czyżby elektronika już siadała? 
S4 | R8 | R90 | RE8 | RE90 || 10 | 11 | 36 || 105 | 136 | 167 | 178 | 184 | 186 | 414 | 523 | N43
Nie wiem. Mnie te reklamy irytują, bo czasem są głośno i jak się stoi na końcowym, a później jedzie 50 minut, to jednak jest uciążliwe słuchać naokrągło 7 tych samych reklam...Piotrek pisze:No to i tak jest lepiej niż było, nie?![]()
Ale na dziurach najczęstszePiotrek pisze:Częste niestety, nawet na zachodzie![]()
Wolfchen pisze:Mnie te reklamy irytują, bo czasem są głośno i jak się stoi na końcowym, a później jedzie 50 minut, to jednak jest uciążliwe słuchać na okrągło 7 tych samych reklam.
A jazda 50 minut to rzadki przypadek, bo nie każdy pokonuje całą trasę linii 18, żeby wrócić w to samo miejsce
W #852 chyba siada powoli. W którymś innym pierwszy głośniczek działa prawidłowo, a w drugim jest lekki pisk. No i fajnie automat ucina reklamy na kilka sekund przed końcem...
Nie w to samo, tylko przystanek wcześniejMZ pisze:A jazda 50 minut to rzadki przypadek, bo nie każdy pokonuje całą trasę linii 18, żeby wrócić w to samo miejsce![]()