[RJ] O rozkładzie jazdy pociągów 2008
Moderator: JacekM
- fik
- Naczelne Chamidło
Nie ma to jak trasa okrężna
http://vlak.cz/Route.asp?cl=C&tt=5&i=19 ... 32076&p=CD
http://vlak.cz/Route.asp?cl=C&tt=5&i=19 ... 32076&p=CD
the only thing that closes quicker than our caskets be the factories
To ja dorzucę swoje...
Kuriozum - z Siedlec do Białegostoku przez Warszawę Wschodnią...
(chcąc dostać się z Siedlec do Bielska Podlaskiego muszę jechać tak: Siedlce Wawa Wsch. Białystok Bielsk [ponad 6h]) albo kiblować 7,5h na stacji w Czeremsze... Kpina! Tory są - mogli by chociaż raz dziennie jakiś szynobus przegonić (bo linia na odcinku Mordy <-> Bielsk niestety bez trakcji).
Kuriozum - z Siedlec do Białegostoku przez Warszawę Wschodnią...
(chcąc dostać się z Siedlec do Bielska Podlaskiego muszę jechać tak: Siedlce Wawa Wsch. Białystok Bielsk [ponad 6h]) albo kiblować 7,5h na stacji w Czeremsze... Kpina! Tory są - mogli by chociaż raz dziennie jakiś szynobus przegonić (bo linia na odcinku Mordy <-> Bielsk niestety bez trakcji).
AiR na WiP PW 5 rok ... 2x
całe dwa przeganiają (tak, wiem, to jest właśnie nic)szopler pisze:mogli by chociaż raz dziennie jakiś szynobus przegonić
zaraz się zacznieszopler pisze:bo linia na odcinku Mordy <-> Bielsk niestety bez trakcji).
აბგდევზთიკლმნოპჟრსტუფქღყშჩცძწჭხჯჰ
абвгґдеєжзиіїйклмнопрстуфхцчшщюяь
ابتثجحخدذرزسشصضطظعغفقكلمنهويةى
абвгґдеєжзиіїйклмнопрстуфхцчшщюяь
ابتثجحخدذرزسشصضطظعغفقكلمنهويةى
Jasne. Pokaż mi proszę ten szynobus. Czekać kilka godzin w Czeremsze na przesiadkę mi się nie uśmiecha...Tm pisze:całe dwa przeganiają (tak, wiem, to jest właśnie nic)szopler pisze:mogli by chociaż raz dziennie jakiś szynobus przegonić
Chodziło mi o sieć trakcyjną (Mea Culpa).Tm pisze:zaraz się zacznieszopler pisze:bo linia na odcinku Mordy <-> Bielsk niestety bez trakcji).
AiR na WiP PW 5 rok ... 2x
? 20 wagonów przecież nie... To ile faktycznie?jasiu pisze:skoro w temacie kuriozów... zestawienie Wełtawy
Budapeszt - Mińsk
Budapeszt - Petersburg
Budapeszt - Moskwa
Wiedeń - Mińsk
Wiedeń - Moskwa (2 sztuki)
Cheb - Moskwa
Praga - Moskwa (9 sztuk)
Praga - Mińsk
Praga - Petersburg
Praga - Saratow
no i nasz wagonik Katowice-Terespol
Napisz do Podlaskiego UM to może im się odwidzi.szopler pisze:Pokaż mi proszę ten szynobus.
1 10 20 22 24 26 103 109 151 157 171 180 190 507 520 645 691 695 KM2 KM7 KM8 KM26 KM31 IC3 IC4 IC7 IC8 IC10
To, że pracuje tam gdzie pracuję nie oznacza, że zawsze zgadzam się z decyzjami swojej firmy, a wszystko co tu wyprodukuje jest moim własnym zdaniem.
a poza tym zgadzam się z maksymą pawcia!
To, że pracuje tam gdzie pracuję nie oznacza, że zawsze zgadzam się z decyzjami swojej firmy, a wszystko co tu wyprodukuje jest moim własnym zdaniem.
a poza tym zgadzam się z maksymą pawcia!