Żeby było jeszcze więcej linii do koordynacji?R-11 Kleszczowa pisze:Aczkolwiek lepiej żeby powstała linia stricte dla Starej Miłosnej jadąca z Wiatracznej.
Komunikacja w Starej Miłośnie
Moderator: Wiliam
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Ale za Chiny Ludowe nie zrobisz inaczej silnego połączenia Starej Miłosnej z Gocławkiem/Pragą. Podmiejskie niech sobie wożą podmiejskich pasażerów, a Miłosna niech nie musi wybierać między trzema podmiejskimi, a może na Wiatracznej iść na przystanek z silną linią do siebie - niekoniecznie idealnie skoordynowaną z podmiejskimi.Fikander pisze:Żeby było jeszcze więcej linii do koordynacji?R-11 Kleszczowa pisze:Aczkolwiek lepiej żeby powstała linia stricte dla Starej Miłosnej jadąca z Wiatracznej.
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Czemu nieFikander pisze:...do nowiutkiego terminalu przesiadkowego przy SKM Wesoła.R-11 Kleszczowa pisze:Podmiejskie niech sobie wożą podmiejskich pasażerów
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
Albert Camus-"Dżuma"
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
I w cóż się mają przesiąść? W S-2 co pół godziny czy zapchane, spóźniające się, nieskoordynowane KibMazy?R-11 Kleszczowa pisze:Czemu nieFikander pisze: ...do nowiutkiego terminalu przesiadkowego przy SKM Wesoła.![]()
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Znaczy wszystkie się rozsypią i zostanie 10 flirtów obsługujących pociąg do Płocka i Słonecznego? 
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
-
desert_eag
Dziwi mnie fakt że uwagi zostały skierowane na temat teraźniejszej sytuacji komunikacyjnej. Wiemy wszyscy że 502 jęździ jak chce (niestety przez korki), 315 niestety zrobili okresowym a 173 jeździ tylko do Pogodnej. i pozostaje nam 198, które jest w miarę punktualne, ale SKM nie koniecznie. Moja przewodnia myśl była skierowana na zupełnie nowe połączenie, a nie tylko z PKP lub Witrakiem. Choć nie ulega watpliwości fakt że częsttliwość istniejących połączeń pozostawia wiele do życzenia
Miłosna