Pewnie dla zasady. 01 i 02 zwykle są na jezdni głównej, a 03 i 04 na poprzecznej. Tutaj ktoś widocznie myślał rozwojowo i dlatego z tej numeracyjnej czwórki wybrał tylko te dwa pasujące. 01 może kiedyś powstać, ale na 03 raczej nie ma szans. No ale zasady zobowiązują .TGM pisze:Dlaczego przystanek "Ciołkosza" ma numery 02 i 04 jak nie ma 01 i 03?
Komunikacja na Tarchominie i Nowodworach (cz. 1)
Moderator: Wiliam
W przyszłości:TGM pisze:Dlaczego przystanek "Ciołkosza" ma numery 02 i 04 jak nie ma 01 i 03?
1402 01 CIOŁKOSZA - kier. NOWODWORSKA
1402 02 CIOŁKOSZA - kier. DĄBRÓWKA WIŚLANA
1402 04 CIOŁKOSZA - kier. STEFANIKA
Gdyby nie myśleć przyszłościowo, powstawały by takie kwiatki jak 1250 PORAJÓW.
Polityka złym doradcą w pracy!
- tarantula01
- Kontakt:
Jeśli dobrze pamietam, to te linki w 13N służyły jako sygnalizacja przystanku nż - zdaje się, że kiedyś funkcjonowały.MeWa pisze:a w parówkach jest przycisk oprócz linki alarmowej?
Tak dla warszawskiej obwodnicy www.siskom.waw.pl
Na zdjęciu jest ul. Światowida. Ciekawe, czy tramwaj też tak będą budować?
Wojciech Tumasz
radny dz. Białołeka
www.radny.com.pl
Na zdjęciu jest ul. Światowida. Ciekawe, czy tramwaj też tak będą budować?
Wojciech Tumasz
radny dz. Białołeka
www.radny.com.pl
Najstarsi górale, tj. pasażerowie tego nie pamiętają....tarantula01 pisze:Jeśli dobrze pamietam, to te linki w 13N służyły jako sygnalizacja przystanku nż - zdaje się, że kiedyś funkcjonowały.
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
Motorowego:)JotPeCet pisze:Nie kierowcy, a maszynisty chyba...
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
-
http://radny.com.pl/pisma/ztm/ztm-linie20080212.pdf
Ogólnie 404 przez Ćmielowską i Milenijną, 503 przez Światowida i Modlińską.
-
Krzysiek pisze:http://radny.com.pl/pisma/ztm/ztm-linie20080212.pdf
Chory pomysł To może pójść jeszcze dalej i wszystko puścić przez Światowida, trochę lini zostało jeszcze do wycięcia z Myśliborskiej Tak poważnie, to mieszkańcy os Poraje powinni się zebrać i nakopać do dupy autorom takich, pożal się Boże, pomysłów i wybić im je z łbów Najpierw zabrali im 518 skazując na kilkusetmetrowe spacery do Myśliborskiej, a teraz mają biegać przez pół osiedla do 503, bo nowodwory muszą mieć prostą drogę do wyjazdu na Modlińską
Zdarzały się takie korki, że na Myśliborskiej autobus stał 20 minut. Wydaje mi się, że lepiej przejść pół osiedla i wsiąść do jadącego autobusu, niż mieć autobus pod domem, ale stojący w korku. Chociaż ostatnio sytuacja jakby się poprawiła i tak wielkich korków nie ma.
Korzystam z linii : 509, 511, E4, E8, a w weekendu i poza szczytem z samochodu
Inne autobusy też stały w korku, a skoro zostają na Myśliborskiej to i 503 też zostawić w spokoju. Tak na dobrą sprawę korki w tym miejscu tworzą się tylko przez 1 - max 1,5 godz. rano, a przecież z autobusu korzystają ludzie przez cały dzień, niewspominając już o powrotach. BTW, rzeczywiście masz rację, ostatnio sytuacja na Myśliborskiej uległa pewnej poprawie, choć nie wiem czemu to przypisać? Ludzie wyjeżdżają w różnych godzinach, wybierają inne ulice..?