Linie mikrobusowe
Moderator: Wiliam
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Władze Bemowa twierdzą, że linia do osiedli "w lesie" będzie.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Mogą sobie mówić, ale niech mowa przemieni się w czyn...inż. Glonojad pisze:Władze Bemowa twierdzą, że linia do osiedli "w lesie" będzie.
[ Dodano: 2008-01-25, 13:11 ]
Krótki odcinek i myślę, że tam linia nie jest potrzebna, chyba, że łączymy 725 z 164 co nie ma za bardzo sensu...TGM pisze:A odnośnie Wilanowa? Bo "pomiędzy 164 a 725" to trochę chyba za krótkie, a Wilanów się zabudowuje.
"Pociąg zawsze dojedzie"
Paweł Ney
Jakoś tak wyszło, że czestotliwość kursowania mojej linii na tym forum zmniejszyła sie
To tylko efekt uboczny.
Zły chłopiec i troll pozdrawia
Paweł Ney
Jakoś tak wyszło, że czestotliwość kursowania mojej linii na tym forum zmniejszyła sie
Zły chłopiec i troll pozdrawia
A widzisz jakieś wolne numerki w zakresie 1xx? Zapewne zajmą wszystkie luki w 1xx i wejdą na zakres 2xx.195 pisze:znane są może numerki jakie obejmą linie "mikrobusowe" będą to 2XX![]()
Decyzja pewnie też jest jeszcze "w lesie"inż. Glonojad pisze:Władze Bemowa twierdzą, że linia do osiedli "w lesie" będzie.
S4 | R8 | R90 | RE8 | RE90 || 10 | 11 || 105 | 136 | 167 | 178 | 184 | 186 | 414 | 523 | N43
Piotrek pisze:A do osiedla przy Forcie Radiowo?
www.bemowo.waw.pl pisze:Pętla autobusowa przy ul. Radiowej 26
Celem zadania jest wykonanie pętli autobusowej, która umożliwi uruchomienie komunikacji autobusowej na odcinku ul. Radiowej pomiedzy pętla autobusową przy ul. Kaliskiego a nowowybudowaną pętlą.
W ramach zadania planuje się wybudowanie pętli wraz z przystankiem autobusowym , z odwodnieniem jezdni oraz oświetleniem. Realizacja zadania I połowa 2008 r.
[ ... ::: Mądry głupiemu ustępuje... i dlatego ten świat tak wygląda ::: ... ]
Ja bym dał niewykorzystany pakiet linii 6XX.
Na zawsze w mojej pamięci Jelcz M180/Volvo B10MA/Steyr SG18 MZA #7370 1993-2009 
Już każdy powiedział to co wiedział, trzy razy wysłuchał dobrze mnie. Wszyscy zgadzają się ze sobą, a będzie nadal tak jak jest.
Moje życie jest jak beczka, tylko nie wiem czy śmiechu czy prochu.
Już każdy powiedział to co wiedział, trzy razy wysłuchał dobrze mnie. Wszyscy zgadzają się ze sobą, a będzie nadal tak jak jest.
Moje życie jest jak beczka, tylko nie wiem czy śmiechu czy prochu.