Autobusy 15m
Sztywniaki w Warszawie zabija to, że są przez MZA stawiane na równi z przegubowcami. Np. wysyłanie SU15 na 175 czy 189 to błąd, mimo to często się to zdarza. Ludzi może i wchodzi porównywalnie dużo co w 18-metrowcach (Przegubowiec twierdzi, że do SU15 wchodzi więcej ludzi niż do SU18), ale w praktyce brakuje czwartej pary drzwi i dodatkowej rzeźni.
Otóż to, ale to przez te durne ujednolicanie. Po co Kleszczowej tyle sztywniaków? Przez to zamiast na 184 powinny jeździć przeguby to jeżdżą sztywniaki. Tak jest w wielu przypadków. A już na takie linie gdzie dobre są 15tki, to często wysyłają np.przeguba, który przydałby się gdzie indziej...Mihau pisze:Sztywniaki w Warszawie zabija to, że są przez MZA stawiane na równi z przegubowcami.
Kasta pianistów
Pozdrawiam, Szafran.
Pozdrawiam, Szafran.
Zgadzam się. Często są przypadki że Man jeździ na , 160, 156, E-3 czy innych tego typu linniach gdzie jest niepotrzebny. Polityka ujednolicania tabor według mnie jest durna. Najbardziej obrywa Kleszczowa i Redutowa , a są tacy co narzekają że Stalowa ma mało niskich przegubówPiotrek pisze:Otóż to, ale to przez te durne ujednolicanie. Po co Kleszczowej tyle sztywniaków? Przez to zamiast na 184 powinny jeździć przeguby to jeżdżą sztywniaki. Tak jest w wielu przypadków. A już na takie linie gdzie dobre są 15tki, to często wysyłają np.przeguba, który przydałby się gdzie indziej...
114,500,506,414,E-3 - najlepsze linie w Warszawie
506 najlepsza
506 najlepsza
Właśnie po to jest wiele różnych typów wozów, żeby się na wzajem uzupełniałniały, a tu na ursusie nie wiedzą jak wygląda niski przegub, a na tarachominie jak niska solówka, na wawrze nie widać nawet jednego pietnastomertowca.
Na zawsze w mojej pamięci Jelcz M180/Volvo B10MA/Steyr SG18 MZA #7370 1993-2009 
Już każdy powiedział to co wiedział, trzy razy wysłuchał dobrze mnie. Wszyscy zgadzają się ze sobą, a będzie nadal tak jak jest.
Moje życie jest jak beczka, tylko nie wiem czy śmiechu czy prochu.
Już każdy powiedział to co wiedział, trzy razy wysłuchał dobrze mnie. Wszyscy zgadzają się ze sobą, a będzie nadal tak jak jest.
Rany, chodziło mi o przenośnię, i zajezdnię a nie całą dzielnicę.dzidek pisze:MANy z R13 na 517, SU18 z R7 na 187, SU18 z R10 na 401.Filip7370 pisze: a tu na ursusie nie wiedzą jak wygląda niski przegub,A ja myślałem, że ITS wysyła jakieś krótkie wozy na TarchominFilip7370 pisze:a na tarachominie jak niska solówka,I chyba niskopodłogowych Jelczy nie przerzucili z R13?
Na zawsze w mojej pamięci Jelcz M180/Volvo B10MA/Steyr SG18 MZA #7370 1993-2009 
-
kozioł
w weekendy na brygady wielkopojemne wychodzą prawie same SU18kozioł pisze:Bardzo często w weekendy
[ Dodano: 2008-01-27, 17:11 ]
buhahaha rozwaliłeś mnieJamnik pisze:Dlatego istnieją zakazy deskorolek.Mihau pisze:Sztywniaki w Warszawie zabija to, że są przez MZA stawiane na równi z przegubowcami. Np. wysyłanie SU15 na 175 czy 189 to błąd, mimo to często się to zdarza.
Przejedź się 8730 (dziś na 512) i zobacz jak wygląda przestrzeń pasażerka od środkowych drzwi do ostatnich w tym autobusiePremo pisze:U15 wg. mnie wyglądają znacznie lepiej od Neoplanów. Lecz i te MZA chce doprowadzić do podobnego stanu
[ Dodano: 2008-01-29, 11:17 ]
Co to za różnica ?Piotrek pisze:To często?
Filip7370 pisze:a tu na ursusie nie wiedzą jak wygląda niski przegub,
Tym bardziej nie wiem o co chodziFilip7370 pisze:Rany, chodziło mi o przenośnię, i zajezdnię a nie całą dzielnicę.