Zmiany obsługowe - luty 2008
Moderatorzy: Poc Vocem, Tyrystor, TranslatorPS
od 1 lutego 26 z mokotowa to juz chyba lekkie przegięcie !!!!!!!!!!1
Bartosz Adamski
W związku z powtarzającą się wielokrotnie krytyką użytkowników dotyczacą gramatyki i ortografii Twoich postów proszę o korzystanie z dowolnej formy sprawdzania pisowni przed wysłaniem postu. Junior-admin i użytkownik hafilip84
W związku z powtarzającą się wielokrotnie krytyką użytkowników dotyczacą gramatyki i ortografii Twoich postów proszę o korzystanie z dowolnej formy sprawdzania pisowni przed wysłaniem postu. Junior-admin i użytkownik hafilip84
Przecież tu nie chodzi o "za dużo wozów".pawcio pisze:Mokotów ma za dużo wozów, a Mokotów i Ochota oferują za mało brygad do obsługi. Bywa.
A gdyby o to chodziło - to brygady do obslugi spokojnie zaoferowałyby brygady 17 i 19 obsługiwane teraz przez R-1 (ewentualnie zmniejszenie liczby brygad z R-1 na 10 - przez wiele lat na 10 była tylko R-3) czy 18 obslugiwane teraz przez R-2.
Tymczasem po 1.02.08 R-1 znika z 17 ale ma aż 5 brygad na 19 i min. 7 brygad na 10
Czy ich po..., znaczy się: czy im się coś nie poprzestawiało w łepetynkach?5661 pisze:26 bierze R3-Mokotów ze względu na Potrójniaki które ma wypuszczać....na tą linie
EDIT: tylko komu dokładnie?
Podpis nie kursuje do odwołania. Przepraszamy.
Lub przekleństwem.solaris8315 pisze:na 26 będą błogosławieństwiem.5661 pisze:Potrójniaki [..]
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
Jestem średnim optymistąsolaris8315 pisze:Zobaczymy jak to wyjdzie w praniu
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Małe szanse, żeby lepiej niż na 36, bo niby z jakiego powodu? Ani przystanki nie są dłuższe, ani natężenie ruchu tramwajów nie jest mniejsze...solaris8315 pisze:Zobaczymy jak to wyjdzie w praniuMisiekK pisze: Lub przekleństwem.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
nie zostają, liczba brygad trójwagonowych nie jest i nie będzie zwiększana. Plac ma być przedłużony.
[ Dodano: 2008-01-30, 14:55 ]
[ Dodano: 2008-01-30, 14:55 ]
Rzeczywiście, 3 wagony na przystanku zamiast czterech, albo wystający piąty na skrzyżowanie, coś za coś, he he he... nic za coś, jeśli już, albo efekt propagandowy za coś.solaris8315 pisze:Ale zaraz ktoś wyjedzie z blokowaniem przystanku, coś za coś
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.