Ja wczoraj w Alejach przed rondem Dmowskiego, stojąc autobusem na prawym pasie, raczej nie miałem problemów z odczytaniem napisów.Rosa pisze:Wczoraj po raz pierwszy widziałem włączone tablice na przystanku Centrum i napisy na wyswietlaczu są po prostu za małe. Taki wyswietlacz ma sens jeśli z daleka mogę stwierdzic czy lepiej jest czekac na np 25 czy iść do 517 a teraz to aby cos odczytać to należy się znaleźć na przystanku tramwajowym bo z daleka niczego się nie ujrzy.
Modernizacja trasy tramwajowej w ciÄ gu Al. Jerozolimskich
Moderator: Wiliam
- Solaris U10
- MeWa
- Cukiereczek
nie wiem, nie działały głosowe. Ale na innym było np. "pie naście" 
I co ciekawe, jak podjeżdża drugi tramwaj na przystanek, to tak jakby wyprzedzał ten jeszcze stojący
Przynajmniej na tym przystanku drugi tramwaj podjeżdżający na przystanek wskakiwał na pierwsze miejsce.
I co ciekawe, jak podjeżdża drugi tramwaj na przystanek, to tak jakby wyprzedzał ten jeszcze stojący
STACJA METRA "RATUSZ" POWINNA NAZYWAĆ SIĘ "PLAC BANKOWY"
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Czy ktoś się jeszcze dziwi, dlaczego TW nie odebrały systemu? 
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
-
matemaciek
- Kontakt:
- Bastian
- Sułtan Maroka
A my doszliśmy do wniosku, że Elektrybałt Glona (jak go zwiemy
) powiada "rozkład jazdy nie zobowi". Urwane "niezobowiązujący", czy co? 
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Co? Nie łapię
A w ogóle, to ja tego SIPu nie zamawiałem, nie opiniowałem i ja tu tylko sprzątam (tzn. sprzątałem rok temu)
A co do gadania, to w listopadzie gadało "rozklad niezobowiazujacy". Dosłownie, tylko z "l" zaciągniętym z lwowska (!).
A co do gadania, to w listopadzie gadało "rozklad niezobowiazujacy". Dosłownie, tylko z "l" zaciągniętym z lwowska (!).
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
-
matemaciek
- Kontakt:
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Jesteś pewien, że w metrze jest TextToSpeech?
-
matemaciek
- Kontakt:
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Fakt