WPI dla Warszawy

Moderatorzy: Poc Vocem, Dantte

Awatar użytkownika
Koszałek

Post autor: Koszałek » 06 lut 2008, 19:02

Gdzie można, o ile można znaleźć Wieloletni Plan Inwestycyjny dla Warszawy. Na stronach miasta go nie znalazłem.
- Kochasz mnie?
- Kocham.
- Wyjdziesz za mnie?
- Nie.
- Złaź!

Awatar użytkownika
Glonojad
Dark Lord of The Plonk

Post autor: Glonojad » 06 lut 2008, 21:44

WPI jest częścią budżetu.

Zapraszam tutaj => wybrać opcję kompendium, zassać, przejrzeć (pod tysiąc stron niestety).
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.

Awatar użytkownika
Koszałek

Post autor: Koszałek » 06 lut 2008, 22:33

Dziękuję. :jupi: Miałem wprawdzie nadzieję na dokument monograficzny, z ładnie opisanymi zadaniami, mapkami, wizualkami, etc... ale skoro niema co się lubi, to się lubi, co się ma.

Dla zainteresowanych WPI zaczyna się na stronie 143.
- Kochasz mnie?
- Kocham.
- Wyjdziesz za mnie?
- Nie.
- Złaź!

Awatar użytkownika
Glonojad
Dark Lord of The Plonk

Post autor: Glonojad » 07 lut 2008, 8:28

Koszałek pisze:Dziękuję. :jupi: Miałem wprawdzie nadzieję na dokument monograficzny, z ładnie opisanymi zadaniami, mapkami, wizualkami, etc...
Panie, tak to tylko... w Krakowie ;)
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.

atomek

Post autor: atomek » 07 lut 2008, 9:51

Załączniki do budżetu, to zawsze tylko w postaci suchych tabelek są tworzone. Jakby ktoś się pokusił o zrobienie odrębnego dokumentu na ten temat i nazwał go powiedzmy: "Strategia Inwestycyjna na lata 2008-2013", to by mógł dowolną formę przybrać, załączyć mapki, wizualizacje itd. ;-)

Awatar użytkownika
Glonojad
Dark Lord of The Plonk

Post autor: Glonojad » 07 lut 2008, 19:12

Zawsze jak zawsze. Krakowskie WPI w postacji mapek to widziałem.

ODPOWIEDZ