MeWa pisze:inż. Glonojad pisze:Że niby jaki? Ze wszystkich linii na Ochocie, akurat 14 by miało najmniejszy (może poza 7) - każda inna ma szansę na chociaż kilku pasażerów dalej, niż do Centrum - ta nie.
Inaczej: miałoby większy sens niż teraz. Teraz, jadąc 2/3 minuty po 35 o dalszej trasie, raczej nie będzie sprzyjać odciążeniu sytuacji.
Sensu za wiele nie ma, będzie jeździła pustawa, to się ją skasuje
A już ustaliliśmy, że Ochota jedzie na Nowowiejską, by dotrzeć do ciągów al. Niepodległości i Waryńskiego, Politechniki Warszawskiej i metra

Nie przypominam sobie takich "ustaleń"

- do metra jeździ co najwyżej Nowowiejska, a nie od razu Ochota, więc akurat trasa tramwaju Banacha - Politechnika - metro jest absolutnie wystarczająca.
[ Dodano: 2008-02-09, 15:25 ]
Bastian pisze:jasiu pisze:24 na tym odcinku miałaby sens gdyby trasa nie kończyła się na Gocławku, a przy Marsa - ale tu juz wkraczam w rejony science-fiction
A może jednak nie science-fiction?
Doprawdy? Podaj proszę pozycję w WPI, w której mam szukać tej inwestycji?
Przy okazji: to teraz jeszcze tylko czekam na 31 na Puławskiej. W ciągu półtora roku
wróciły tu 36, 4 i 14, więc tylko 31 brakuje do stanu sprzed kilkunastu lat i mojego dzieciństwa

Muchy mają radochę. I przed 14ką nadpodaż aż dzwoniła i kwalifikowała podmianę 18 z 4 co najmniej. Teraz będzie jeszcze weselej. Ale nic, jak za 30 lat będzie trasa do Wilanowa, to akurat będzie co zabrać.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.