Występują problemy techniczne po stronie dostawcy hostingu. W trakcie prac naprawczych możliwe są przerwy w dostępie do forum.
Zmiany obsługowe - marzec 2008
Moderatorzy: Poc Vocem, Tyrystor, TranslatorPS
Też tak może być. Zresztą mam dziwne wrażenie, że i Solin i Liber może być za mało w stosunku do chęci uruchomienia tras. Oczywiście wraz z przyzwoitą częstotliwością, bo to o to głównie chodzi (a nie jak 202). Dzielnice wolno bo wolno, ale w końcu przygotują ulice i bedą chciały linii, a tu wozów braknie 
Kasta pianistów
Pozdrawiam, Szafran.
Pozdrawiam, Szafran.
Pomyliłeś wozy Mobilisu z przegubami z ITS-u. To właśnie przeguby są dla Bielan i Białołęki. Mobilis obsługuje tereny na pólnoc od linii średnicowej. Wydaje się jednak dość prawdopodobne, że 121 powędruje do Mobilisu, jeśli nie od razu po zejściu Veolii, to jakiś czas później.Piotrek pisze:Jednak umowa była taka, że przede wszystkim 12tki miały być dla Bielan i Białołęki. Ogólnie północ.
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Kilka postów pojechało (radośnie nucąc piosenkę o Donaldzie) na podforum Komunikacja Miejska. Przypominam, że to właśnie tam dyskutujemy o układzie transportowym.
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
11 postów pofrunęło do tematu Zmiany do lutego 2008.
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
Albert Camus-"Dżuma"
- R-9 Chełmska
154 zmodyfikowane zostanie najwcześniej w kwietniu, zostanie też zasilone brygadami po 309. Pewnie MZA zbiera siły na brygady po Veolii, które te dwa miesiace porozdzielają gdzieś na wtyki, podobnie pewnie jak z brygadami po 416.Maciek pisze:Może pójdą na zmodyfikowane 154R-9 Chełmska pisze:Co z MZA-brygadami po 136?
-
Krzysiek_S