Linie podmiejskie z Okęcia
Moderator: Wiliam
- Colony
- Kontakt:
Hmm, nie wiem kto wymyślił, że z przystanku Sójki w stronę Zamienia 715 i 809 odjeżdżają 14:33 i 14:28. Przyznam, że to z mojego punktu widzenia kompletnie bezsensu. Obydwa wozy były wypchane, ale czy nie lepiej po prostu dać 15stkę na 715?
(podpis tymczasowy zanim nie znajdę czegoś niebanalnego co was zbije z pantałyku)
Naprawdę znam to porównanieinż. Glonojad pisze:PKSowska? He he, PKS to jeździ np. do Grójca co 20 minut w DS,
No jak to? Przecież to koordynacjaColony pisze:przystanku Sójki w stronę Zamienia 715 i 809 odjeżdżają 14:33 i 14:28.
Kasta pianistów
Pozdrawiam, Szafran.
Pozdrawiam, Szafran.
- R-9 Chełmska
Że co? Wiesz jak to rozsypie odjazdy na okeciu? wtedy 703 i 733 jednocześnie by musiały odjechać z okecia.ITS A 218 pisze:Na 733 kurs z Młochowa o 6:15 według mnie powinien zostać przesunięty o około 10 minut dalej
Po drugie, skąd wiesz , moze jest duo osób które wola poczekać nawet te 10 - 15 minut niz jechać autobusem 2 godziny wcześniejszym? Nie koryguje sie rozkładu o 10 minut, i to jeszcze do przodu linii o taki rzadkim kursowaniu.
dla niego to 10 minut, a ja i tak wstaje o 5:40 nawet jak jadę 7:35 bo na spokojnie sie wybieram. Ai z bucika trzeba dojść.
Faktem jest ze gdyby poukładać nieco kursy by na placu Poniatowskiego odjeżdżały z miarę równym taktem na przemian wszystkie 3 linie to było by bardzo wygodnie.

- Colony
- Kontakt:
Tak, w dodatku 715 wcześniej co wynika z kretyńsko ułożonego czasu na Ursynowie i korków dla 809 na Puławskiej. Dodajmy do tego fakt, że nawet jakby jechały rozkładowo to dojeżdżający z tyłu 715 z wielkim trudem minąłby 809. Pętla jest strasznie wąska.
(podpis tymczasowy zanim nie znajdę czegoś niebanalnego co was zbije z pantałyku)
Potwierdzam, tym ostatnim kursem jechałem w sumie już 4 razy. Za każdym razem zapełnienie było bardzo podobne. Do Piaseczna nie przekroczyło nigdy 8 osób, z powrotem - czterech.Rumcajs pisze:Żenujące. Przynajmniej na ostatnim kursie, którym zdarzało mi się jechać. Do Piaseczna jechało ze mną 3-5 osób. Z powrotem - też ostatnim kursem w DP - raz byłem sam, trzy razy były jeszcze 2-3 osoby.TGM pisze:Tak z ciekawości: jakie zapełnienie mają kursy 707 do/z Piaseczna? Połączenie wydaje się być ciekawe, ale ta liczba kursów...
noidea
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Pożera ich w tym Piasecznie czy co?Adam G. pisze: Do Piaseczna nie przekroczyło nigdy 8 osób, z powrotem - czterech.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- Bastian
- Sułtan Maroka
W celu obsługi Zamienia. Zwłaszcza, że 715 było tam skandalicznie niepunktualne z powodu korków i na Puławskiej, i na Al. Krakowskiej.A113 pisze:Mam takie pytanie po co wydłużono 319 (obecnie 809) do Zamienia? W jakim celu?
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
-
A113
Znalazłem na stronie Raszyna taką informacjie :
Czy ktoś coś wie na ten temat?
[ Komentarz dodany przez: Bastian: 2008-02-23, 23:44 ]
Korekta tagów.
Propozycje zmian rozkładu jazdy ZTM
Referat Gospodarki Komunalnej przedstawia otrzymane propozycje zmian nowych przebiegów tras linii 715, 807, 815 wraz z rozkładem jazdy wskazanych linii.
W związku z powyższym, prosimy o zapoznanie się z projektem zmian w układzie komunikacyjnym na terenie Gminy Raszyn i zapraszamy na spotkanie, które odbędzie się 18.02.2008 r. godz. 17:00 w Sali konferencyjnej urzędu Gminy w Raszynie, I piętro, pokój 102, którego celem będzie wyrażenie opinii w zakresie zaproponowanego przez ZTM rozwiązania komunikacyjnego na trasie linii 715.
Proponowane zmiany rozkładów jazdy:
• Linia 715 - dni powszednie
• Linia 715 - dni świątecznie
• Linia 807 - dni powszednie
• Linia 815 - dni powszednie
Czy ktoś coś wie na ten temat?
[ Komentarz dodany przez: Bastian: 2008-02-23, 23:44 ]
Korekta tagów.
-
Krzysiek_S