Popieram takie zachowanie. A z ciekawości, co robisz jak na przystanku jest "nż" zaś na koralach w busie masz stały - co wtedy, jak się zachowują pasażerowie.Misiek997 pisze:Co do mojego zachowania to bywa róznie zalezy od pogody jeśli leje to bęe człowiekiem się zatrzymam ale jesli jest ładna pogoda a pasażerom nawet nie chce się podnieśc ręki to sorry. Przystanek na żadanie to na żadanie. A skad ja mam wiedzieć czy np oni nie czekają na jakiś autokar prywatny? Nie rozumiem niektórych ludzi... czy tak naprawdę cięzko podnieść tą łapę? A może to jakiś dyshonor?
Przystanki na żądanie
Moderator: Wiliam
E tam, ludzie machają, a kilkadziesiąt osób to tam jest od święta jak policjanci przepustkę dostaną.Iwiczna dla 709/727 w stronę miasta b.rzadko jest żądana, mimo często kilkudziesięciu osób na przystanku
აბგდევზთიკლმნოპჟრსტუფქღყშჩცძწჭხჯჰ
абвгґдеєжзиіїйклмнопрстуфхцчшщюяь
ابتثجحخدذرزسشصضطظعغفقكلمنهويةى
абвгґдеєжзиіїйклмнопрстуфхцчшщюяь
ابتثجحخدذرزسشصضطظعغفقكلمنهويةى
- Colony
- Kontakt:
Sworzniowa i Stoicka dla 124. Minimalne wymiany przy tym pierwszym, a zerowe przy drugim. W przypadku drugiego postulowałbym wręcz likwidację. Do Sworzniowej idzie się 2 minuty, a do Na Skraju najwyżej 3 i to spacerem, a nie marszem.
(podpis tymczasowy zanim nie znajdę czegoś niebanalnego co was zbije z pantałyku)
Przecież na Szyszkowej jest dużo chętnych ze względu na centrum handlowe. A gdyby jednak skasować któryś przystanek, to koniecznie trzeba by było skrócić rozkład, bo linia byłaby już zupełnie nie do jazdy.Colony pisze:Sworzniowa i Stoicka dla 124. Minimalne wymiany przy tym pierwszym, a zerowe przy drugim. W przypadku drugiego postulowałbym wręcz likwidację. Do Sworzniowej idzie się 2 minuty, a do Na Skraju najwyżej 3 i to spacerem, a nie marszem.
Owszem, choćby w nowych koralach 116 czy 195, przyst. Bonifraterska jest zaznaczony jako stały, choć jest NŻ.JotPeCet pisze:A był taki przypadek kiedykolwiek? Bo jeśli już to na odwrót.Kra pisze:A z ciekawości, co robisz jak na przystanku jest "nż" zaś na koralach w busie masz stały - co wtedy, jak się zachowują pasażerowie.
214 (w wersji 2012) - był to pożyteczny muchowóz; choć nieekonomiczny, dowoził do eSKaeMki.
Czy przystanek "Postępu" to aby na pewno na żądanie powinien być? Na oko okolica niczym się nie różni od takiej "Taśmowej". Dzisiaj kilkadziesiąt osób władowało się w 189 szczelnie zapełniając (a przy Rzymowskiego dalsze stokilkadziesiąt próbowało wejść
). Co prawda było to tuż po 16...
I dlaczego na takiej Taśmowej nie ma zatoki przystankowej skoro miejsce jest?
I dlaczego na takiej Taśmowej nie ma zatoki przystankowej skoro miejsce jest?
Miasto piętnastominutowe - czekaj piętnaście minut na przesiadkę.
Nie wiem czy już wspominałem, ale przydałby się przystanek NŻ Siekierki-Sanktuarium dla 401. Po pierwsze jest tam szkoła, po drugie, jakaś przesiadka na okolice Bartyckiej, po trzecie wreszcie - spora odległość między przystankami Al. Witosa i Most Siekierkowski.
[ Dodano: 2008-03-13, 23:38 ]
[ Dodano: 2008-03-13, 23:38 ]
a poza szczytem czy godzinami pracy ktoś tam się pęta?TGM pisze:Czy przystanek "Postępu" to aby na pewno na żądanie powinien być?