taką informację ma w rozkładzie, a infoprmacja "Wawelska" nie mówi wiele, gdzie tramwaj pojedzieRosa pisze:Nie byłaby lepsza bo pasażer 9 zna przeważnie przystanki na tej linii (ma je w razie czego na koralach) ale pewnie nie ma pojęcia gdzie jest jakaś Zajezdnia Mokotów i którą akurat trasą tam sobie tramwaj zechce pojechać.Ryoga pisze:Tyle ę idea ostatniego przystanku jest... dziwna bo przeciez na Pl. starynkiewicza też jest pętla. to juz na prwade nie mógł być plac Zawiszy?
Ale tak czy owak, "zajezdnia mokotów" była by najlepsza.
Modernizacja trasy tramwajowej w ciÄ gu Al. Jerozolimskich
Moderator: Wiliam
- MeWa
- Cukiereczek
STACJA METRA "RATUSZ" POWINNA NAZYWAĆ SIĘ "PLAC BANKOWY"
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]
- Petroniusz
Akurat 24 ma kurs do przystanku Okopowa, bo DT Wola też jest z innego peronu.bohun pisze:24 Pl. Zawiszy > Zaj. Wola
Poza tym komunikat "Pl. Zawiszy > Zaj. Wola" można odczytać: "pl kropka zawiszy większe od zaj kropka wola"
Racja, sam z tego czasem korzystam.Petroniusz pisze:Akurat 24 ma kurs do przystanku Okopowa
MeW, co do samego kierunku Zajezdni to nie wiem czy to jest dobry pomysł, bo niektóre linie zjeżdżają jednak inna trasą...
1 10 20 22 24 26 103 109 151 157 171 180 190 507 520 645 691 695 KM2 KM7 KM8 KM26 KM31 IC3 IC4 IC7 IC8 IC10
To, że pracuje tam gdzie pracuję nie oznacza, że zawsze zgadzam się z decyzjami swojej firmy, a wszystko co tu wyprodukuje jest moim własnym zdaniem.
a poza tym zgadzam się z maksymą pawcia!
To, że pracuje tam gdzie pracuję nie oznacza, że zawsze zgadzam się z decyzjami swojej firmy, a wszystko co tu wyprodukuje jest moim własnym zdaniem.
a poza tym zgadzam się z maksymą pawcia!
-
matemaciek
- Kontakt:
Z postu mariana nie wynika to jasno, więc ja powiem głośno i wyraźnie:
Bodajże od wczoraj (chyba) wszystkie tablice mają nowy soft, nowości, które wyłapałem:
- napis "około" przy niektórych czasach
- "Zjazd do zajezdni XXXX" - tu chyba wyświetlane będą tylko 4 znaki, przynajmniej Mokotów jest tylko jako 'Moko' - Pragi i Żoliborza nie widziałem.
- wyświetlanie zawsze 8 najbliższych tramwajów, z zachowaniem zasady, że widoczne są wszystkie linie kursujące na danym przystanku.
Wciąż czekamy na przeniesienie znaczka niskopodłogowości w lepsze miejsce...
Bodajże od wczoraj (chyba) wszystkie tablice mają nowy soft, nowości, które wyłapałem:
- "Zjazd do zajezdni XXXX" - tu chyba wyświetlane będą tylko 4 znaki, przynajmniej Mokotów jest tylko jako 'Moko' - Pragi i Żoliborza nie widziałem.
- wyświetlanie zawsze 8 najbliższych tramwajów, z zachowaniem zasady, że widoczne są wszystkie linie kursujące na danym przystanku.
Error 404: signature not found.
Przyjazd tramwaju już nie mryga. Tylko pojawia się ikonka zamiast czasumatemaciek pisze:Z postu mariana nie wynika to jasno, więc ja powiem głośno i wyraźnie:
-
matemaciek
- Kontakt:
A dziś na pl Starynkiewicza slynne tablice zamiast kolejności 22/9/24/46 (tak jechały w rzeczywistości, wszystkie wysokie) pokazały 22/24/24/7 (obie 24 niskopodlogowe) przy Centralnym nie zwrociłem uwagi, natomiast w Centrum 9 już była, 46 też , natomiast zamiast 24 ktorą jechałem była nadal widmowa 7.
Ten system nadaje się bardziej do dezinformacji niż informacji.
Ten system nadaje się bardziej do dezinformacji niż informacji.
-
matemaciek
- Kontakt: