[Humor-czarny] O komunikacji w sieci
Moderatorzy: Wiliam, Szeregowy_Równoległy
Coś mi się wydaje, że Jelczyk jak wirus Indyk niedługo wymknie się spod kontroli i zacznie żyć włąsnym życiem.Maciek pisze:Jelczyk lubi prowadzić długie monologi
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
zajrzałem na podany odnośnik.Wolfchen pisze:http://www.wawkomautobusy.fora.pl/off-t ... 0.html#810
podoba mi się.
owo forum wnosi sporą dozę humoru tak bardzo potrzebnego w poważnej codziennej rzeczywistości.
.
S4 | R8 | R90 | RE8 | RE90 || 10 | 11 || 105 | 136 | 167 | 178 | 184 | 186 | 414 | 523 | N43
Annuntio vobis gaudium magnium! I stała się światłość, a światłość była dobra. Amen.rzeznik pisze:Jelczyk rzadzi niepodzielnie.jelczyk4918 pisze:Na głównym forum Waw- Komu przeczytałem, ze opisują mnie , ze niedlugo wymkne sie z pod kontroli i nie będe mial kontroli nad forum. Otóz wątpie w to, bo akurat takie forum to moje hobby (m. innymi) Odpręzam sie od pracy. A nie mam poza pracą zbyt wielu obowiązków, poza utrzymaniem samochodu. Uwazam, ze dobrze kieruje forum. I wszystko jest na dobrej drodze. Myśle, ze na naszym forum rejestrowac sie bedzie coraz to więcej mądrych, spokojnych forumowiczów. Przypominam, ze piszemy we wlaściwych tematach i nie ublizamy sobie. Pozdrawia administrator forum- jelczyk4918. Pragne zauwazyc, ze forum nasze rozwija sie i działa juz od grudnia ubiegłego roku.
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
- Bastian
- Sułtan Maroka
No ten nawet w stopce ma wpisane, że 17.03.2008 przekroczył 100 postów. Dziś ma ich 160, a jest... bodajże 18.03?Premo pisze:Jeszcze labol
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
- fik
- Naczelne Chamidło
Da radę, pozdrawiamy wątek o komunikacji w Jabłonnie.Premo pisze:Żeby na takim forum gdzie jest 4 userów jednego dnia zrobić 60 postów?Bastian pisze:No ten nawet w stopce ma wpisane, że 17.03.2008 przekroczył 100 postów. Dziś ma ich 160, a jest... bodajże 18.03?![]()
raz szalem, raz racą kibolskie łajdactwo!