(!) Dyskusje o sieci linii tramwajowych

Moderator: Wiliam

Awatar użytkownika
Kleszczu
Stoi... Sofista?
Kontakt:

Post autor: Kleszczu » 01 kwie 2008, 10:30

inż. Glonojad pisze:Prima Aprilis :p
I tu się mylisz =P~
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"

"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel

Awatar użytkownika
Glonojad
Dark Lord of The Plonk

Post autor: Glonojad » 01 kwie 2008, 11:05

Przecież reforma już zakończona, przygotowana, w zasadzie trwa tylko drukowanie rozkładów :p
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.

mariow

Post autor: mariow » 01 kwie 2008, 11:12

inż. Glonojad pisze:Przecież reforma już zakończona, przygotowana, w zasadzie trwa tylko drukowanie rozkładów :p
dzięki wdrożeniu Busmana dokonanie takiej korekty jest mało skomplikowane.
wyrobią się.
PURA VIDA!

Awatar użytkownika
Glonojad
Dark Lord of The Plonk

Post autor: Glonojad » 01 kwie 2008, 11:18

Dobra dobra, za stary jestem, żeby mnie tak robić w trąbę.

Jeśli to jednak prawda, to jako współautor koncepcji zapraszam pozostałych na piwo ;)
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.

Awatar użytkownika
MeWa
Cukiereczek

Post autor: MeWa » 01 kwie 2008, 14:22

ojej, znowu musieliby wycofać kolejną partię ulotek :D
STACJA METRA "RATUSZ" POWINNA NAZYWAĆ SIĘ "PLAC BANKOWY"

[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]

mcdm

Post autor: mcdm » 01 kwie 2008, 14:56

MeWa pisze:ojej, znowu musieliby wycofać kolejną partię ulotek :D
wystarczy poprawic dlugopisem :)

Awatar użytkownika
Petroniusz

Post autor: Petroniusz » 01 kwie 2008, 19:11

Cóż. Ja dzisiaj w autobusie dostałem poprawioną wersję ulotki. I to na nowo wydrukowaną.

Awatar użytkownika
Glonojad
Dark Lord of The Plonk

Post autor: Glonojad » 01 kwie 2008, 19:12

A ja dziś w tramwaju widziałem już nową wersję mapki (z zachowawczą adnotacją "stan 04.2008" ;D )

Awatar użytkownika
person
(geograf)

Post autor: person » 01 kwie 2008, 21:28

Cóż. Ja dzisiaj w autobusie dostałem poprawioną wersję ulotki. I to na nowo wydrukowaną.
W metrze też widziałem dzisiaj "nowe" ulotki.
Ładna jest ta nowa szata graficzna ulotek...

Awatar użytkownika
Kleszczu
Stoi... Sofista?
Kontakt:

Post autor: Kleszczu » 02 kwie 2008, 11:26

ZTM pisze: Uwaga! Rozkłady jazdy linii tramwajowych obowiązujące od 5.04.2008 r. zostaną udostępnione w dniu 3.04.2008 r. Przepraszamy za opóźnienie

:aloha:
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"

"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel

Awatar użytkownika
pawcio

Post autor: pawcio » 02 kwie 2008, 11:37

Jest to jakiś postęp. Zawsze były wieszane dzień przed zmianami i nikt się tym nie przejmował.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem

Awatar użytkownika
Glonojad
Dark Lord of The Plonk

Post autor: Glonojad » 02 kwie 2008, 18:45

R-11 Kleszczowa pisze:
ZTM pisze: Uwaga! Rozkłady jazdy linii tramwajowych obowiązujące od 5.04.2008 r. zostaną udostępnione w dniu 3.04.2008 r. Przepraszamy za opóźnienie

:aloha:
Ale w tramwajach hardo wiszą karteczki: "uwaga! Zmiana od 5.04! Szczegóły na infolinii i WWW" - a na stronie: "wała!" . A przecież podobono wszystko już było dopięte, rozkłady opracowane i właściwie mogłoby iść od 1.04...

Marcinos

Post autor: Marcinos » 02 kwie 2008, 20:11

No dobra. Dzisiaj jechałem 13. Ze zdziwieniem na kartkach jest napisane, że skrócenie do Koła jest tymczasowe. CO co tutaj chodzi :?: :?:
Proboszcz powinien iść liczyć swoje owieczki.

Liczą się tylko marzenia i wysiłek, jaki się włoży by je zrealizować.

Awatar użytkownika
Glonojad
Dark Lord of The Plonk

Post autor: Glonojad » 02 kwie 2008, 20:22

Kurczę, nie zwróciłem uwagi... naprawdę jako tymczasowe?

Awatar użytkownika
Bastian
Sułtan Maroka

Post autor: Bastian » 02 kwie 2008, 23:06

Nic o tym nie wiem :>

Ale ja o wielu rzeczach nie wiem.
Honi soit qui mal y pense... Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow

ODPOWIEDZ