(!) Dyskusje o sieci linii tramwajowych
Moderator: Wiliam
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
BWL-ki. Zapewnemariow pisze:z czego bierze się po 8 taka masa 14stek od RaszyńskiejSłużewca?
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Ale lipa teraz będzie przy Galerii Mokotów w DP od ok. 22. Nie dość, że 18 ma skrócone godziny kursowania to jeszcze 14 jedzie dwie minuty po 17 a potem 8 minut przerwy. O 22 zamykają GM i walą stamtąd tłumy kupujących i pracowników. Teraz znowu największy potok pasażerski trafi do 17, tej o 22:15, bo od 22:07 nic nie jedzie. A dotąd był tram o 22:01, 22:06, 22:07, 22:11, 22:15, 22:16, 22:21, 22:27. Teraz będzie: 22:05, 22:07, 22:15, 22:25, 22:27 czyli z dotychczasowych 8 kursów zostało 5 i to bezsensownie skoordynowanych. Ale poprawa, nie ma co...
W ogóle to nawet w godzinach szczytu 14 jeździ 2 minuty po 18 zamiast odwrotnie, bo przecież to na 14 mają kursować potrójniaki. Chyba, że zostaną wpasowane w te kursy, kiedy nie będzie przed nimi 18-tki, bo inaczej to te trójskłady nie będą miały racji bytu.
W ogóle to nawet w godzinach szczytu 14 jeździ 2 minuty po 18 zamiast odwrotnie, bo przecież to na 14 mają kursować potrójniaki. Chyba, że zostaną wpasowane w te kursy, kiedy nie będzie przed nimi 18-tki, bo inaczej to te trójskłady nie będą miały racji bytu.
- Bastian
- Sułtan Maroka
Bo nie kursuje w weekend. Są w rozkładach linie okresowe, ale tylko niezmieniane w tej chwili. 46 pojawi się w rozkładach od 7 kwietnia, wraz z kolejnymi zmianami autobusowymi (Poleczki).solaris8315 pisze:No i nie wiedzieć czemu brakuje w rozkładach linii 46...
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow