Czy któryś z moderatorów mógłby to w końcu posprzątać ?Kozik pisze:Źródło: PrzegubowiecPrzegubowiec pisze:(...)
Modernizacja trasy tramwajowej w ciÄ gu Al. Jerozolimskich
Moderator: Wiliam
Wczoraj zauważyłem, że na Narutowicza tablica nie wyświetlała "test systemu" - czyżby w końcu TW uznało, że system lepiej już dzialać nie będzie i zostaje przy tym, co jest?
Innych tablic w stronę Banacha niestety nie widziałem - tłok był
Innych tablic w stronę Banacha niestety nie widziałem - tłok był
=Macierzanki=
711
=Okęcie=
a) 301 > 10/17/33
b) 182 > 10/17
c) 7/9/15 > 182/189/401 > 10/17
=PASZKOWSKIEGO=
2 min buty
POWRÓT
(do Okęcia odwrotnie)
703 > Rynek > 20 min buty
711 > Komorowska > 3 min buty
733 > 4 min buty > 711 > 4 min buty
MaxiBus > 20 min buty
711
=Okęcie=
a) 301 > 10/17/33
b) 182 > 10/17
c) 7/9/15 > 182/189/401 > 10/17
=PASZKOWSKIEGO=
2 min buty
POWRÓT
(do Okęcia odwrotnie)
703 > Rynek > 20 min buty
711 > Komorowska > 3 min buty
733 > 4 min buty > 711 > 4 min buty
MaxiBus > 20 min buty
Wczoraj żadna z tablic pomiędzy rondem Waszyngtona a pl. Narutowicza nie wyświetlała "test systemu", więc pewno wszystkie już nie wyświetlały.Mibars pisze:Wczoraj zauważyłem, że na Narutowicza tablica nie wyświetlała "test systemu"
Informuję, że powyższa wypowiedź stanowi wyłącznie moje prywatne zdanie i nie jest dozwolonym ażeby była wiązana z nieoficjalnym lub oficjalnym stanowiskiem organizacji lub firmy, z którą byłem, jestem lub będę zawodowo lub prywatnie związany.
-
- Kontakt:
W szczególności tablica na Bitwy, która znów nie wyświetla niczego. (;mateusz72 pisze:Wczoraj żadna z tablic pomiędzy rondem Waszyngtona a pl. Narutowicza nie wyświetlała "test systemu", więc pewno wszystkie już nie wyświetlały.Mibars pisze:Wczoraj zauważyłem, że na Narutowicza tablica nie wyświetlała "test systemu"
Error 404: signature not found.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Osobiście widziałem, jak przy niej grzebano koło 19:40. Zaznaczam - przypadkiem
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- MeWa
- Cukiereczek
jeśli wcześniej przyjazd PESY okraszony był zwrotem "około", to byłoby to prawidłowe wg systemu...Ryoga pisze:A dziś ok 5 w Śródmieściu Pesowe 9 na tablicach jechało szybciej niż w rzeczywistości (czyli tram dojeżdżał do przystanku i migający wiersz z wagonikiem znikał zupełnie. i tak an każdym przystanku.
STACJA METRA "RATUSZ" POWINNA NAZYWAĆ SIĘ "PLAC BANKOWY"
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]
Stałem sobie wczoraj ok. 16.15 na przystanku Muzem Narodowe Most Poniatowskiego i patrzę na tablicę. Pierwsze ma być 22, przyjeżdża 25. Zmiana na wyświetlaczu, zaraz ma być 22 i potem 9. Przyjeżdża 46. Wyświetlacz pokazuje, że jest 46 zanim ma być 22 i 9. Przyjeżdża trzecia w kolejności 8. Tablica pokazuje, że na przystanku stoi 8 i 22 (lekkie zdziwienie, coś nowego niewidzialny tram). Odjeżdża 8, tablica pokazuje kolejność 22 i 9, pierwsza jest 9, dalej nie wiem wbiłem się w Pesę.
Jak to to ma tak działać w normalnej eksploatacji to ... lepiej zdejmijmy urządzenia.
Jak to to ma tak działać w normalnej eksploatacji to ... lepiej zdejmijmy urządzenia.
Tramwajowe displeje przystankowe zdają się być psu na budę. Dziś, po 15:00, Wawelska 04. Żaden tram linii 35 nie uwzględniony w systemie. Za to wiele "dziewątek". Ponadto, na innych przystankach zauważam również bzdury systemowe. Wypisywać by wiele, a nie chce mi się. W każdym bądź razie zgodność wyświetlanej informacji ze stojącym na przystanku tramwajem pozostawia niestety wiele do życzenia. Wieje amatorszczyzną na kilometr.
214 (w wersji 2012) - był to pożyteczny muchowóz; choć nieekonomiczny, dowoził do eSKaeMki.