A powinny zjazdy/wyjazdy być po trasie płatne!Dęboszczak pisze:08/504 będzie z R-6 bo brygada jest DWC-DWC więc na central może dojeżdżać każda zajezdnia.
Zmiany obsługowe - kwiecień 2008
Moderatorzy: Poc Vocem, Tyrystor, TranslatorPS
Dzięki. Tak też myślałem, że zmiany będą głównie między R6 a R11 w związku z nagłą decyzją uruchomienia 394. W takim razie R11 oddaje 010/106 , 08/504 i coś jeszcze a w zamian dostaje całe 394 i pewnie układ brygad na 154 nie zmieni się czyli będzie tak jak wcześniej napisałem.
Szkoda, że nie można było odrazu zmniejszyć liczby Kleszczowej na 154 i zostawić w spokoju inne brygady obsługiwane przez R11. Ciekawe czym się ZTM kieruje przy stałych zmianach obsługowych ?!
Szkoda, że nie można było odrazu zmniejszyć liczby Kleszczowej na 154 i zostawić w spokoju inne brygady obsługiwane przez R11. Ciekawe czym się ZTM kieruje przy stałych zmianach obsługowych ?!
-
Krzysiek_S
Przegubowiec pisze:zmiany rozkładów
04-04-2008 • Od 5.04 dochodzi w ds dodatkowa letnia brygada 2/139 obsługiwana przez Urbinetto z Mobilisu.
Otwarcie wiaduktu na Poleczki od 7.04 nieco zamiesza w układzie brygad. Nowe 306 obsłuży Mobilis Urbinetkami w ilości 3+2. Ciekawostką będą wyjazdy linii 179 wykonywane jako 306. Skrócone 165 obsłużą Urbinetta z Mobilisu oraz solówki z R7 jako dodatki.
Nowy rozkład dla 154 przewiduje w szczycie 10 brygad (po połowie z R6 i R11), w ds 7 brygad. Znikną za to solówkowe wtyczki ze 189.
Nową ursuską dowozówkę 394 obsłuży Kleszczowa trzema solówkami. W wyniku tego dodatek 08/504 przejdzie z Kleszczowej na Redutową.
Po likwidacji 309 wolne moce przerobowe Redutowej trafią na 105 w postaci wtyczek C11, C12 i C13 oraz na 406 w formie dodatków D14 i D15.
Ostrobramska wróci jedną brygadą na 301 oraz dojdzie kolejną na 171.
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Wiele postów poszło do tematu Wasze pomysły na obsługę linii przez poszczególne zajezdnie.
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Jeden post został usunięty. Nauczcie się wreszcie rozróżniać fora
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
Albert Camus-"Dżuma"