(!) Dyskusje o sieci linii tramwajowych
Moderator: Wiliam
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
A nie, 5000 to jednak tam może być, tylko nie znam struktury (pamiętajmy jednak, że ZTM propnował tam 18 brygad na godzinę). Koordynacja 24 i 9 nie ma w szczycie sensu - zakładam, że al. Waszyngtona do jazdy 24 nie trzeba będzie specjalnie zachęcać
. I tak zresztą nie występuje 
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
-
Patryszewski
- Paweł_K
- Taki ligowy Bełchatów
- Kontakt:
No nareszcie jakoś sensownie zgrane ze sobą 3 i 25 w szczycie B, zamiast taktu 3-9 pojawił się 5-7. Widzę, że będę miał też dobre przesiadki ze 135 do 3 na Międzyborskiej
Rano też nieźle - sumarycznie co 3 minuty tramwaj na Wileniak, takty równe
Dobrze jest 
And if the band you're in starts playing different tunes
I'll see you on the dark side of the moon
Richard Wright 1943-2008 - Shine on, you crazy diamond...
I'll see you on the dark side of the moon
Richard Wright 1943-2008 - Shine on, you crazy diamond...
-
Pogot Wypadkowy
inż. Glonojad pisze:Zresztą, co to ma do rzeczy? Nie o tym rozmawiamy w tym wątku, a ja nie mam z tym działem nic wspólnego (wypowiadam się tu zresztą jako osoba prywatna).
Ja też.
O, to tym bardziej żałosne, że pracownicy firmy nie wiedzą kiedy ich rzecznik ma urlopinż. Glonojad pisze:Że niby kiedy poszedł na urlop?Pogot Wypadkowy pisze:na pewno tez samopoczucie wyśmienite - najpierw rzecznik idzie se na urlop przed 100-leciem
A owszem, mam.inż. Glonojad pisze:Masz jakieś podstawy twierdzić, że było inaczej? Znalazłeś ten telefon?Pogot Wypadkowy pisze:a potem żeby był z nim jeszcze lepszy kontakt, to 'gubi' telefon![]()
To se myśl. Generalnie bardziej jak TW, to się takiej imprezy spieprzyć nie da... I zaznaczam, że nie jest to tylko moje zdanie.inż. Glonojad pisze:Stulecie to jest dużo bardziej złożona impreza, niż zmiana rozkładów jazdy - boję się myśleć, jak by je zorganizował ZTM.Pogot Wypadkowy pisze:Naprawdę iście profesjonalne przed najważniejsza rocznicą w historii firmy![]()
Na szczęście nigdzie nie dzwoniłem, więc znów masz złe info. Co do reszty - ROTFL. Ale w końcu jaka firma, takie mniemanie jej pracowników o niejinż. Glonojad pisze:Naprawdę, to, że od Jaśnie Wielmożnego Pogota Wypadkowego nikt telefonu nie odbiera nie znaczy, że nie ma profesjonalnego podejścia do organizacji - wręcz przeciwnie, po prostu ktoś umie zidentyfikować rzeczy ważne
W ogóle na szczęście prawie nie piszę. Bo szkoda mi czasu.inż. Glonojad pisze:Może też Ci wyjaśnię, bo na forum piszesz rzadko,
Do żadnego. Nie zmienia to jednak faktu, że masz niesprawdzone informacje.inż. Glonojad pisze:Czyżby? To do którego działu Ciebie przyjęli?Pogot Wypadkowy pisze:A dział, który wymieniłeś w ZTM wcale się nie rozrósł, więc macie w TW złe informacje.
/Pogot
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Generalnie Lipton, plotki rozsiewasz i tyle. Szkoda czasu na prostowanie tego a to zresztą nie moja brocha. Ogólny "ROTFL" dla Twojego posta, żyjesz w jakimś innym matrixie. I to nie jest tylko moja opinia. 
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Jak 7 jest dublem 9, to może poprostu wogóle wywalić i wsadzić podwójne 13 na Szmulki. Jako wzmocnienie dla 25 wprowadzić spowrotem 43 Pl Narutowicza - ZOO. Z porządną częstotliwością. A 46 niech zastąpi 21 na trasie Żerań FSO - Dw Wileński.
7
Kasacja
13
Nowe Bemowo - Kawęczyńska (6/7.5/7.5)
21
Kasacja
23
Skrócenie do Koła
43
Plac Narutowicza - al.Jerozolimskie - ZOO
46
przedłużenie do Żerania FSO
7
13
21
23
43
46
The fire, baby. It'll burn us both. There's no place in this world for our kind of fire. My warrior woman. My Valkyrie. You'll always be mine.
Always
...and never.
Always
...and never.
Masz do dyspozycji brygady z 5. Może i dobra linia, ale w sierpniu i to skrócona do Zajezdni Żoloborz
[ Dodano: 2008-04-05, 13:10 ]
Ja nie rozumiem jednego. W pierwszej wersji miało być skrócone włąśnie 23 a nie 13. Skąd ta nagła zmiana
Tak pisano o pustej 2 a tu na 28 pojawił się niskacz, i podwójne składy. są też oczywiście solówki. Nie można było zrobić podobnej operaji z 2
[ Dodano: 2008-04-05, 13:10 ]
Ja nie rozumiem jednego. W pierwszej wersji miało być skrócone włąśnie 23 a nie 13. Skąd ta nagła zmiana
Proboszcz powinien iść liczyć swoje owieczki.
Liczą się tylko marzenia i wysiłek, jaki się włoży by je zrealizować.
Liczą się tylko marzenia i wysiłek, jaki się włoży by je zrealizować.