Zjazdy na "Żoliborz"
Moderatorzy: Poc Vocem, Tyrystor, TranslatorPS
- Aleksander2560
- (Aleksander2634)
Umożliwia ludziom dostanie się prawie do centrum.Rumcajs pisze:A dodatkowo dziwny jest jeden zjazd 13 z Nowego Bemowa - rusza o 20:29 i jedzie do zajezdni Żoliborz przez Okopową.
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
Ale o 20.29? To już nic wtedy tam nie jeździ?MisiekK pisze:Umożliwia ludziom dostanie się prawie do centrum.Rumcajs pisze:A dodatkowo dziwny jest jeden zjazd 13 z Nowego Bemowa - rusza o 20:29 i jedzie do zajezdni Żoliborz przez Okopową.
"A jedenastka to pojedzie w zatrzymanie, bo oni nie mogą tymi nowymi tramwajami po innych torach jeździć"
"Odbudowa trakcji elektrycznej na Chłodnej to szalony pomysł, gdyż wymaga to budowy pętli. Tramwaj konny jej nie potrzebuje" - architekt projektu rewitalizacji Chłodnej
"Odbudowa trakcji elektrycznej na Chłodnej to szalony pomysł, gdyż wymaga to budowy pętli. Tramwaj konny jej nie potrzebuje" - architekt projektu rewitalizacji Chłodnej