Informacja pasażerska
Zupełnie jak w metrze...Flash8222 pisze:Włączasz mikrofon i Knapik siedzi cicho
14.07.2008 - i starczy...
Dla sympatyków metra: http://www.tadek.jasky.pl (ostatnia aktualizacja: 06.07.2008)
Dla sympatyków metra: http://www.tadek.jasky.pl (ostatnia aktualizacja: 06.07.2008)
Wow! to taka rodzinna atmosferaFlash8222 pisze:W moim przypadku pasażerowie są umilani wtedy Eską lub Eską Rock z mojego radyjka
A tak poważnie to czy czasem nie słychać co kierowca mówi, tzn co się dzieje jak nerwy porwą?
Na zawsze w mojej pamięci Jelcz M180/Volvo B10MA/Steyr SG18 MZA #7370 1993-2009 
Już każdy powiedział to co wiedział, trzy razy wysłuchał dobrze mnie. Wszyscy zgadzają się ze sobą, a będzie nadal tak jak jest.
Moje życie jest jak beczka, tylko nie wiem czy śmiechu czy prochu.
Już każdy powiedział to co wiedział, trzy razy wysłuchał dobrze mnie. Wszyscy zgadzają się ze sobą, a będzie nadal tak jak jest.
Doskonały pomysł, po co zatem wyświetlacz diodowy na przodzie. Tzn. nie neguje pomysłu Piotra, ale co robił by ten drugi?
Na zawsze w mojej pamięci Jelcz M180/Volvo B10MA/Steyr SG18 MZA #7370 1993-2009 
Nie wiem, kto programował w Mobilisie linię 700 ale chyba go potrzaskało i zapomniał powiększyć numer linii oraz w kierunku dopisać "KONSTANCIN-JEZIORNA"...
Kierunek PAŃSKA wymaga pomyślenia, że znajduje się w Konstancinie...
Do poprawy.
(jak wygląda napis na wyświetlaczu widać na sygnaturce)
Kierunek PAŃSKA wymaga pomyślenia, że znajduje się w Konstancinie...
Do poprawy.
(jak wygląda napis na wyświetlaczu widać na sygnaturce)
112 120 190 240 256 412 527 E-9 L43 L45 N11
- Bastian
- Sułtan Maroka
Nowa nazwa jeszcze nie została nagrana. Będzie w następnej partii 
Na razie fakt, że może lepiej by tam było niczego nie zapowiadać
Na razie fakt, że może lepiej by tam było niczego nie zapowiadać
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow