Silnik forum został zaktualizowany.
Możliwe są utrudnienia w dostępie w najbliższych dniach. Raportowanie problemów: temat Błędy SQL w Sprawach Technicznych
Możliwe są utrudnienia w dostępie w najbliższych dniach. Raportowanie problemów: temat Błędy SQL w Sprawach Technicznych
Kupię, sprzedam, zamienię...
Moderatorzy: Tyrystor, Szeregowy_Równoległy
Poszukuję naklejki "NIE OGRANICZAĆ WIDOCZNOŚCI"
Jak ktoś ma to porszę o info na PW.
Pzdr.
Jak ktoś ma to porszę o info na PW.
Pzdr.
Informuję, że powyższa wypowiedź stanowi wyłącznie moje prywatne zdanie i nie jest dozwolonym ażeby była wiązana z nieoficjalnym lub oficjalnym stanowiskiem organizacji lub firmy, z którą byłem, jestem lub będę zawodowo lub prywatnie związany.
Szukałem, ale nie ma.Były kiedyś takie na allegro. Możesz poszperać.
Informuję, że powyższa wypowiedź stanowi wyłącznie moje prywatne zdanie i nie jest dozwolonym ażeby była wiązana z nieoficjalnym lub oficjalnym stanowiskiem organizacji lub firmy, z którą byłem, jestem lub będę zawodowo lub prywatnie związany.
- ZaciszaniN
- Kontakt:
Dysponuję zbieżymi, ale takiej akurat nie posiadam
Zapraszam do oglądania moich zdjęć ze stołecznej aglomeracji na PHOTOTRANS.
Mam na zbyciu "Polskie Autobusy" x 5 nr 4 (17) wrzesień 207
Ma ktoś ochotę ?
Ma ktoś ochotę ?
Poszukuję syrenki tramwajowej - wpinka do klapy lub do czapki.
- ZaciszaniN
- Kontakt:
Niezłe zdzierstwo
Ciekawe kto to kupi za taką cenę
Zapraszam do oglądania moich zdjęć ze stołecznej aglomeracji na PHOTOTRANS.
- Aleksander2560
- (Aleksander2634)