Występują problemy techniczne po stronie dostawcy hostingu. W trakcie prac naprawczych możliwe są przerwy w dostępie do forum.
Objazdy i inne okresowe zmiany tras
Moderator: Wiliam
- Bastian
- Sułtan Maroka
ZTM się o tym dowiedział z wczorajszego Kuriera 
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
- Solaris U10
To i tak dobrze, bo myślałem, że to dopiero ja wam przynoszę tę radosną informację, telefonując na Dzielną, ale nie wiem, czy pan, który ze mną rozmawiał, zrobił z tej informacji użytek. A poza tym TKW poinformował o tym już w sobotę, więc to dziwne, że z wczorajszego.Bastian pisze:ZTM się o tym dowiedział z wczorajszego Kuriera
- Bastian
- Sułtan Maroka
Fakt, nie jestem pewien, czy chodziło o Kurier niedzielny, czy sobotni. A telefon rzeczywiście był, po rozmowie natychmiast udałem się do właściwej osoby i stąd wiem, że oglądała ona ten Kurier. Oficjalnie oczywiście nikt powiadomić nie raczył... 
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
O, to tak jak ze skierowaniem 36 na Banacha wzamian za 14 - TW dowiedziało się z gazety...
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
ZTM pisze:2008-06-02 | Remont wiaduktu na ul. Powązkowskiej | Od dnia 2.06.br. (poniedziałek) od godz. 22:00 do odwołania (na około 9 miesięcy) wprowadzone zostają następujące zmiany w funkcjonowaniu komunikacji miejskiej.
Przystanek DUCHNICKA 01 (kierunek Okopowa) zostaje cofnięty o ok. 230 m.
Przystanek DUCHNICKA 02 (kierunek Krasińskiego) zostaje przesunięty do przodu o ok. 230 m.
Linia 122 zostaje wycofana z ulicy Przasnyskiej oraz Duchnickiej i skierowana na trasę objazdową (w obu kierunkach) od ul. Powązkowskiej bezpośrednio Krasińskiego do placu Wilsona.
Zawieszone zostaje funkcjonowanie przystanków RYDYGIERA 01 i 02.
- Bastian
- Sułtan Maroka
...i oby tak już zostałaLinia 122 zostaje wycofana z ulicy Przasnyskiej oraz Duchnickiej i skierowana na trasę objazdową (w obu kierunkach) od ul. Powązkowskiej bezpośrednio Krasińskiego do placu Wilsona.
Prosta sprawa, pozostawić zakaz lewoskrętu z Powązkowskiej w DuchnickąBastian pisze:...i oby tak już zostałaLinia 122 zostaje wycofana z ulicy Przasnyskiej oraz Duchnickiej i skierowana na trasę objazdową (w obu kierunkach) od ul. Powązkowskiej bezpośrednio Krasińskiego do placu Wilsona.![]()
[ Dodano: Wto 03 Cze, 2008 10:17 ]
Aha i gdzie jest straż miejska
Straż miejska nie ma czasu na takie głupoty. Ile ja razy dzwonilem o zastawione przystanki ba nawet kraniec PKP URsus ale nic nikt nie przyjechal. Banda nierobów...Nazgul pisze:Aha i gdzie jest straż miejska Przystanek Elbląska dla 122 w stronę Wilsona już nie jest tylko dla nocnych, a blachosmrody nadal tam sobie parking robią w najlepsze na całej długości przystanku. Chyba wykonam zaraz odpowiedni telefon i zobaczymy czy/jak szybko zareagują.
- Bastian
- Sułtan Maroka
Jak zrobią Rydygiera, to Duchnicka w ogóle będzie ślepaNazgul pisze:Prosta sprawa, pozostawić zakaz lewoskrętu z Powązkowskiej w Duchnicką
A tak przy okazji:
Serwis TVP Warszawa pisze: W sobotę po południu została otwarta ulica Kasprowicza. Kierowcy czekali na to ponad dwa lata.
Jezdnię zamknięto w połowie 2006 roku z powodu budowy stacji metra Słodowiec. Mieszkańcy Bielan byli skazani na objazd ulicą Żeromskiego.
Inżynier Ruchu nie zatwierdził tydzień temu projektu organizacji świetlnej i w ostatniej chwili nakazał wymianę sygnalizatorów. To opóźniło otwarcie ulicy, ale konieczne poprawki wprowadzono już w piątek, dzięki czemu możliwe było otwarcie ulicy w sobotę.