Informacja pasażerska
-
kozioł
- Petroniusz
Problem pojawił się, gdy uruchomiono w Al. Jerozolimskich przystanek "PKP Powiśle". Na 111 i 117 też ten "kruczek" zaobserwowałem.pasażer pisze:Wiecie coś o nowej trasie 158 DWC , Aleje Jerozolimskie, Kruczkowskiego,wiadukt Mostu Poniatowskiego, most Poniatowskiego. i dalej już znaną trasą. Takie cudo można znaleźć na wyświetlaczu w 8621. odjazd z DWC o 22:09. Fajne, tylko jak ją wykonać?
A tak z ciekawości kto programuje te wyświetlacze?
-
Ikarus_1333
Witam serdecznie.
Mam jedcen problem. Interesują mnie boczne tablice z koralami z lat 80-90. Jednak wiem, że jest bardzo trudno a nawet nie realne, by je dostać, więc jeśli jest możliwość wykonania gotowców, by móc je zrobić w formie naklejkowej. Przykład dech w albumie.
Linia 402, 153 i 103.
Jeśli ktoś byłby chętny pomóc, to prosze pisać na meila.
birutowm@poczta.fm
Mam jedcen problem. Interesują mnie boczne tablice z koralami z lat 80-90. Jednak wiem, że jest bardzo trudno a nawet nie realne, by je dostać, więc jeśli jest możliwość wykonania gotowców, by móc je zrobić w formie naklejkowej. Przykład dech w albumie.
Linia 402, 153 i 103.
Jeśli ktoś byłby chętny pomóc, to prosze pisać na meila.
birutowm@poczta.fm
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Prototypowa tablica.tygrys pisze:Codziennością w 1084 na 20 są inne tablice czołowe
Cyfry są pisane grubszą czcionką
Ktoś coś wie?
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Nie widziałem na żywo w nocy - ponoć różnica jest istotna.
Ma jednak pewną przewagę - dużo lżejsze "wkłady" liniowe.
Ma jednak pewną przewagę - dużo lżejsze "wkłady" liniowe.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
W ITS-ie na 181 jest zaznaczone bardzo wyrażnie, że podróż Marymoncką jest długa. Na wewnętrznym wyświetlaczu Marymoncka wymieniona jest cztery razy pod rząd.
Nie wiem jak innym ale bardzo nie podoba mi się sposób wyświetlania zjazdu do zajezdni na bulwach z Żoliborza. Przy zjeździe jest wyświetlany numer linii oraz Zajezdnia Żoliborz trasa zmieniona.
Nie wiem jak innym ale bardzo nie podoba mi się sposób wyświetlania zjazdu do zajezdni na bulwach z Żoliborza. Przy zjeździe jest wyświetlany numer linii oraz Zajezdnia Żoliborz trasa zmieniona.