Silnik forum został zaktualizowany.
Możliwe są utrudnienia w dostępie w najbliższych dniach. Raportowanie problemów: temat Błędy SQL w Sprawach Technicznych
Możliwe są utrudnienia w dostępie w najbliższych dniach. Raportowanie problemów: temat Błędy SQL w Sprawach Technicznych
Al. Wilanowska - obsĹuga, koordynacja
Moderator: Wiliam
186 dowóz do metra, częsta, punktualna za to nie bedzie bo sa korki w Aleji Wilanowskiej więc takie wydłużenie wystarczy.BJ.2052 pisze:[ Dodano: Sro 11 Cze, 2008 08:32 ]ja0306 pisze:Ludzie 186 czeka na pętli Metro Wilanowska na wydłużenie do Wilanowa.![]()
![]()
Tu chodzi o częstą i punktualną dowozówkę do Metra! 186 nie spełnia żadnego z tych warunków
A odpowiedź od ZTMu będzie później na forum.
...tyle, że rozkład jest źle ułożony. Drobnostka taka.levar pisze:bo 117 z Wilanowa jeździ punktualnie).
We wtorek 117 o 17.19 przyjechał na Rabarbarową 2 minuty wcześniej. Na Dolinie był... z 3 minutowym opóźnieniem
[ Dodano: Czw 12 Cze, 2008 12:23 ]
Owszem. W większości przypadków przyjeżdża z +3BJ.2052 pisze:W tym problem, że nie zawsze
levar pisze:Nie spotkałem się jeszcze z opóźnieniami. W Wilanowie są postoje wyrównawcze i 117 wyjeżdża pukntualnie. Opóźnienia nabiera na trasie (czasem już od al. Wilanowskiej (korek do Doliny Służ.).
No coment...
Koordynacja jets niemożliwa, bo jej by po prostu NIE BYŁO. Wbrew rozkładom, 117 trzyma się własnego rozkładu życiowegoaltar pisze:Nie zawsze, bo te postoje wyrównawcze nie są wystarczająco długie. W godzinach popołudniowego szczytu odjazdy z pętli Wilanów są raczej przypadkowe - nie daje się zdąży na odjazd. Co do dowozówki Wilanów-Metro Wilanowska jestem jak najbardziej za. Nie warto jej z niczym koordynowac, gdyż w porannym szczycie linie podmiejskie są całkowicie zapchane i nie ma w nich rezerwy miejsca dla mieszkańców Wilanowa. Aby jej dac jakiś rówby takt, to już by wystarczyło.
A będzie pewnie 10/15/20...altar pisze:Wystarczy 10/15/12.
"Pociąg zawsze dojedzie"
Paweł Ney
Jakoś tak wyszło, że czestotliwość kursowania mojej linii na tym forum zmniejszyła sie
To tylko efekt uboczny.
Zły chłopiec i troll pozdrawia
Paweł Ney
Jakoś tak wyszło, że czestotliwość kursowania mojej linii na tym forum zmniejszyła sie
Rozkład jest dobrze ułożony. Kiedyś było za dużo czasu od Wilanowa do os. Arbuzowa, potem to poprawili. A korek bądź jego brak na lewoskręcie al. wilanowska - Dolina Służewiecka jest nieprzewidywalny. Zależy też, czy kierowca od rozwidlenia staje na lewym pasie w ogonku, czy jedzie na głupa środkowym a potem się wciska na lewy do skrętu. Gdyby ZTM dał za dużo czasu, a autobus skręcił na 1 fazie, byłby na Dol Służ. +3 a nawet +4.ziomal pisze:...tyle, że rozkład jest źle ułożony. Drobnostka taka.![]()
We wtorek 117 o 17.19 przyjechał na Rabarbarową 2 minuty wcześniej. Na Dolinie był... z 3 minutowym opóźnieniem
Zgadzam się. Nie raz keirowcy tracą 3 światła pod rząd przez błąd lub niemożność skrętu...levar pisze:Rozkład jest dobrze ułożony. Kiedyś było za dużo czasu od Wilanowa do os. Arbuzowa, potem to poprawili. A korek bądź jego brak na lewoskręcie al. wilanowska - Dolina Służewiecka jest nieprzewidywalny. Zależy też, czy kierowca od rozwidlenia staje na lewym pasie w ogonku, czy jedzie na głupa środkowym a potem się wciska na lewy do skrętu. Gdyby ZTM dał za dużo czasu, a autobus skręcił na 1 fazie, byłby na Dol Służ. +3 a nawet +4.ziomal pisze:...tyle, że rozkład jest źle ułożony. Drobnostka taka.![]()
[ Dodano: Nie 15 Cze, 2008 15:14 ]
To prawda.levar pisze:Ale na pewno z przyczyn opieprzania się a nie z opóźnienia z półkursu Gocław - Wilanów.
"Pociąg zawsze dojedzie"
Paweł Ney
To tylko efekt uboczny.
Paweł Ney
Tak. Wczoraj jechałem jakimś SU18 na 139 po 12. Zapełnienie marne, ale całkiem niezłe... Żeby takie SU18 były na 139 w DPlevar pisze:ZTM przesadza albo w jedną albo w drugą stronę. SU18 w DS na 139 to zdecydowanie za dużo. Poza tym częstotliwość i rozkład OK (na spokojną jazdę).
"Pociąg zawsze dojedzie"
Paweł Ney
To tylko efekt uboczny.
Paweł Ney
Nie jest za dużolevar pisze:SU18 w DS na 139 to zdecydowanie za dużo.
Sądzisz, że trzech pod rząd kierowców opieprzałoby się i nie zdążyłoby na odjazd z Wilanowa? Dodam, że dwóch było z Ostrej, jeden z Woronicza.levar pisze:Ale na pewno z przyczyn opieprzania się a nie z opóźnienia z półkursu Gocław - Wilanów.