Wyjazdy i zjazdy przez caĹe miasto... (d. Zjaaaaaaazd)
Moderatorzy: Poc Vocem, Tyrystor, TranslatorPS
-
Dęboszczak
Czy Kleszczowa dostała jakieś SU 18
Bo dzisiaj, ok. 19:20 właśnie takowy, a dokładni 8420 zjeżdżał do zajezdni z linii 405. O tej porze w rozkładzie widnieje literka k oznaczająca zjazd do Kleszczowej
Proboszcz powinien iść liczyć swoje owieczki.
Liczą się tylko marzenia i wysiłek, jaki się włoży by je zrealizować.
Liczą się tylko marzenia i wysiłek, jaki się włoży by je zrealizować.
-
geograf_OSU
Kleszczowej wczoraj zbrakło ludzi (ok. 20 w zm. B) i pomagały inne zakłady. Ok. 8 kierowców pożyczyły nam inne zajezdnie. Przyjechał bodaj Man ze stalowej, a oba wymienione przez ciebie wizytowały R-11, kierowcy wzieli dokumenty i pojechali na 301geograf_OSU pisze:Widziane 1203 i 6408 na Hynka pedzace w strone al. Krakowskiej, czy to wyjazd na 301 z Ostrobramskiej do Okecia czy cos innego? Czy ostra nie miala miec zaczynajacych i konczacych na Torwarze?
Pogrążacie się coraz bardziej!
Jaki sens ma włączanie się brygady 5/182 (z R-3) o godzinie 4:18 dopiero od Rawaru? Ja tu widzę mniej więcej 3-minutowy zysk na czasie, a w zamian odcięcie całego Witolina od tej brygady (następne 182 dopiero za pół godziny). No i te bezsensowne, "puste" kilometry. Chyba nie często zdarza się, że brygada włącza się planowo po trasie dalej niż ma pętlę. Nie da rady puścić tego kursu od razu od pętli?
Zdradzi mi ktoś, czemu pewien popołudniowy, więc i zapewne poranny, dodatek Ostrobramski na 117 zaczyna z Wilanowa?
Ja rozumiem, że przez TS to wbrew pozorom nie jest jakaś monstrualna odległość (choć bardzo znaczna), co nie zmienia faktu, że chyba sensowniej by było, gdyby ten dodatek zaczynał na Gocławiu.
Ja rozumiem, że przez TS to wbrew pozorom nie jest jakaś monstrualna odległość (choć bardzo znaczna), co nie zmienia faktu, że chyba sensowniej by było, gdyby ten dodatek zaczynał na Gocławiu.
-
jacek
- Zbanowany
Pewnie ktos Ci zdradzi tajemniece, pod warunkiem że napiszesz,że chodzi Ci o linie 117BJ.2052 pisze:Zdradzi mi ktoś, czemu pewien popołudniowy, więc i zapewne poranny, dodatek Ostrobramski zaczyna z Wilanowa?