[Humor-czarny] O komunikacji w sieci
Moderatorzy: Wiliam, Szeregowy_Równoległy
http://www.autobusoweabc.fora.pl/oglosz ... a,179.html
Teraz to zobaczyłem i z krzesła spadłem...
Załatwiacie chłopaki jakieś miejscówki? 
Teraz to zobaczyłem i z krzesła spadłem...
-
laboleczek
- Kontakt:
Tak. Ja je wydaję. Zamiast klapać buziami może byście do jelczyka się przeszli, zamienili z nim parę słów? Bo jak na razie to przedstawiacie go w formie jakiegoś ufo A może zazdrościcie, że nie macie znajomych i nie jeździcie w VIP class?
Juz byl spokoj, i znowu sie zaczelo. Co wy do tego czlowieka macie? Czepiacie sie go, smiejecie sie z niego, jego postow, forum. Jak wam sie to tak nie podoba to tych for nie czytajcie. Takie to wasze forum niby fajne bo dla inteligentnych, a tu pare debili smieje sie z niesmiesznych rzeczy. Jak dzieci
-
laboleczek
- Kontakt:
Szanowny 23 latku. Dorosli powinni sie troche hamowac. Rozumiem ja, jacys inni mlodzi. Ale takim doroslym takie glupie zachowania nie przystoja. Oczywiscie, kazdy moze sie wyszalec, ale z ograniczeniami.
-
kozioł
-
laboleczek
- Kontakt:
-
laboleczek
- Kontakt:
-
laboleczek
- Kontakt:
Nie, chodzilo o zwyczajne Hamowanie.
od słowa Hamulec. Jak moglem zapomniec
od słowa Hamulec. Jak moglem zapomniec
Przykro mi, nie czerpię podniety z tego, że mogę otwierać drzwi w autobusie czy szpanuję tym, że jestem lepszy bo mam wtyki u kierowcy.solaris8315 pisze:Zamiast klapać buziami może byście do jelczyka się przeszli, zamienili z nim parę słów? Bo jak na razie to przedstawiacie go w formie jakiegoś ufoA może zazdrościcie, że nie macie znajomych i nie jeździcie w VIP class?
Nie wiem co w tym fajnego... Właśnie o to chodzi że stawiacie Jelczyka jakby był on jakimś waszym mistrzem/nauczycielem... wielkim waszym Panem, który jak wam zabroni przychodzić to się popłaczecie.
-
laboleczek
- Kontakt:
Akurat z tym sie zgodze, ale niektorzy wysmiewaja sie z jego forum i to mnie boli, bo niestety nie wiem co w tym forum jest smiesznego.
- a/p TALENT
Młodzi koledzy , autobus MZA nie jest filią forum autobusoweabc . Musicie przyjąć do wiadomości , że praca kierowcy jest wyjątkowo odpowiedzialna i stresująca .
Korzystając z wyjątkowej uprzejmości Jelczyka nie nadużywajcie jej , bo wszelkie konsekwencje poniesie on a nie wy. Pora najwyższa abyście to zrozumieli .
Korzystając z wyjątkowej uprzejmości Jelczyka nie nadużywajcie jej , bo wszelkie konsekwencje poniesie on a nie wy. Pora najwyższa abyście to zrozumieli .
Idiokracja nas otacza